Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maleńka 21

Kochani jakie może być imię dla suczki ??

Polecane posty

Gość maleńka 21
kochana ja tek samo bardzo kocham psy , dokarmiam jak mam jakies resztki jedzenia a nawet to co ja mam zjesc , bardzo szkoda mi psinek :( jak widzialam zdjecia pieskow ktore byly maltretowane przez ludzi ,albo poddawane doswiadczeniom , ryczałam jak bóbr i tak jest do tej pory jak czytam albo słysze o jakiejs biednej psince ,a to ,że kundelki i znajdy sa bardzo wdzięczne to podzielam :) i zycze super pieska ,który na pewno się odwdzięczy swym serduszkiem

Gość a co powiesz
do zlosliwych - zyje w tropiku wiec wiadomo, ze polskie, futrzane rasy, chodowane przez wiele lat traca jedne, nabieraja inne cechy. Nie potrzeba zlosliwsci, mozna sie zapytac. :classic_cool:

Gość a co powiesz
malenka, dziekuje za mile slowa 🌻

Gość a kto tu jest zlosliwy
ja tylko pytam, bo widzialem w krajach arabskich jak wygladaja "nieczyste" psy

a co powiesz ---> ja oczekuje na przychówek i mysle ze lada dzien bede psią mama okolo 6 szczeniaków. Oczywiscie kundelków ale po slicznych bardzo kudlatych rodzicach hehehe.... wiec jesli mieszkalabys niedaleko to odstapiam :) heheh pozdrawiam

Gość a co powiesz
przepraszam, moze nieslusznie podskoczylam. Prosze o wybaczenie. W kraju arabskim nie mieszkam.

Gość zostało Ci wybaczone
:)

Gość a co powiesz
Gosssienka, jesli to male, kudlate, to poprosze suczke 🖐️ Wiecie, jak moj pierwszy piesek odszedl to z sasiadka na markecie widzialam sliczna sunie. Chcialam kupic, ale nie moglam, bo mialam jeszcze dwa. To bylo w niedziele. We wtorek moja Sunia odeszla. Wylam, doslownie wylam, bo wydawalo mi sie, ze to moja wina, ze ona chciala zrobic miejsce temu nowemu nie kupionemu pieskowi. Moja Sunia nie chorowala, bylo widac, ze sie starzeje, ale za diabla nie pomyslalabym, ze znajde ja za dwa dni martwa. teraz tez mam lzy w oczach tak mi jej strasznie zal.

Gość a co powiesz
Dzieki za wybaczenie. Musze uciekac, mam gosci, ale bylo mi bardzo milo. Wpisalam temat w ulubione. Wpadne, jesli mozna :D 🖐️

Gość piesek
killer z tego schroniska jest świetny!!!!!!!!!!

pestka fajniutka, ale ja drugiego psa nie wezmę :(

bardzo, bardzo chetnie oddam bo nie bede w stanie ich zatrzymac i musze znalezc im przyjazny domek :) A nie pozwole zeby zadnemu z nich zrobila sie klrzywda. Tak w ogole to moja przyslza mamusia owych szczenioat okazala sie najwierniejszym psem na swiecie. Najpierw sie przyblakala do mnie jescze jako szczenie, maialm watpliowsci czy ja brac poniewaz na podworku mama juz 14 letniego kundelka - KULFONA ktory jest moim wieeeelkim przyjacielem ;) Byla u mnie 3 msc ale stwierdzilam ze nie moze tu pozostac poniewaz Kulfon nadal byl dla niej bardzo nie mily, musilam pilnowac by mogla zjesc i zeby kulfon jej nie gryzl... Postanowlialm ja oddac mojemu wojkowi na wies 30 km od mojego domu!Do wspanialego czlowieka ktory poszukiwal psa.... Zawiezlismy ja, a ona po 3 dniach uciekla od wujka i 2 tyg zajelo jej wrcoenie do domu - lasami, nie mam pojecia skad znala droge.... Ale wiem ze juz napoewno nikomu jej nie oddam, a i kulfon ja teraz w 100% akceptuje:) wiec jak z tymi szczeniakami? :):) pozdrawiam

Gość maleńka 21
biedne te pieski pod Azylem :( ehh serce się kraja :( ciesze się ,że na tym topicu wreszcie zapanowała miła atmosfera pomimo tego newielkiego spięcia :) pozdrawiam :)

Gość temat zamarł

Gość maleńka 21
no niestety ) troszke podumarł ,ale dziś sobota , kazdy pewnie na zakupki :) kochani ja tez ide teraz , jak tylko wróce to napisze :)

Gość maleńka 21
ja już:)

Gość celebre 23
asta, salma,

Gość a co powiesz
poczytam pozniej, mam gosci, podnosze :D

Gość a co powiesz
goscie poszli, jest po polnocy, dobranoc. Troche popilam i nie ma sie czym chwalic, ale pieska chce i uwazam, ze jestem dobra mam :P :classic_cool: Gosssienka, mieszkam w Australii :(

Gość MrozoOSs
czesc kiedys mialem suczke ale potracilo ja auto to bylo jakies 2 miech temu . Ja dla suczki proponuje imie TINA pa pisac na poczte jak cos..

Gość Anad
Moja suczka miala na imie Kama i byla super kundelkim,ale juz nie zyje.

Gość Kreseczek
Moja suczka wabi się Kreska :)

Gość MroZoOSs
mialem kiedys suczke o imieniu Tina Teraz tez mam suczke ale nazwalem ja SaBa

Gość sarnppppppao

Gość Koffam Pieski**
Kto koffa pieski niech pisze na :7858022

Gość amstaff-*
moim zdanie może być: Carmen, Nicole,Paris, B.U ( czyt.Biżuu)

Gość Papuska15
Hej...Juz za pare dni bede miala przesliczna suczke....jest to kundelka bo troche owczarka niemieckiego i jest kudlata...Jak spojzy sie na nia to nie widac oczek takie czarniutkie....Ale nie wiem jak ja nazwac. Moj tata zaproponowal mi ze Saba lub Sara...moja ciocia natomias ze Tina...a ja niewiem....prosze doradzcie...To imie ma byc krotkie zwiezle i na temat...wiecie o co chodzi...Prosze o jak najszybsze odpowiedzi.:):):):)Z gory dziekuje