Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MALGOSKA36987

CO SADZICIE O TAKIM...

Polecane posty

Gość MALGOSKA36987

facecie, otoz spotkalam ostatnio faceta ktory ma 32 lata jest zonaty od 5 lat . w wieku 20 lat (przerywajac szkole srednia )wyjechal do Warszawy i tam zaczal pracowac na budowie, a ze przystojny jest to mial duuuuzo kobiet. Zapoznal sie z zjedna z swojej miejscowosci i niby z nia chodzil ale przyjedzal raz na 3 miesiace . ona zaszla w ciaze i on jak sie o tym dowiedzial to wyruszy znowu do W-wy nawet nie raczyl sie nia zaopiekowac . Jej mama gdy sie dowiedziala o ciazy( w 9 miesiacu) to ja tak pobila ze ta miala czarniutkie plecy. A on dalej sobie uzywal w Stolicy. Oa chciala zeby sie zenil to on znowu wywial . Rok mieszkali bez slubu on ciagle w warszawie . Kiedys przyjechal do niej i mial szyje cala w malinkach ona zrobila mu awanture i wygonila z domu na tydzien ale potem zadzwonila zeby wrocil a ona jakby nigdy nic wrocil nawet jej nie przepraszajac , takich przypadkow bylo sporo. Co myslicie o tej kobiecie bo ja sie jej bardzo dziwie ja juz dawno kopla bym go w dupe . P.S. Jk ktoras jest z Warszawy to mozliwe ze go zna bo on byl tam podobno bardzo slawny.

Gość MALGOSKA36987
halooooooooooo. Co za duz\o napisalam??? dlugo schodzi na czytanie

Gość MALGOSKA36987
NIKT NIC NIE PISZE ?

Gość tak masz racje

Gość fhsgdsgdgbj
bo to az nieprawdopodobne

Gość pierdziawka
wspulczuje tej kobiecie jest na tyle glupia ze jej chyba wszystko jedno jak jest traktowana byleby dziecko ojca mialo

Gość MALGOSKA36987
Czy kobiety naprawde sa az tak glupie ze zgadzaja sie na takie traktowanie w imie miosci?

Gość o ranyyy
Malgoska zapodalas jakis strasznie cienki, przecietny temat, wszyscy ziewaja z nudow, a ty starasz sie na sile ciagnac to dalej wyluzuj 💤

Gość MALGOSKA36987
dlaczego nudny ja chcialabym sie diowiedzic co ludzie sadza o takich osobach jak ten

Gość a cóż tu sądzić..
ja nic nie sądzę o tym. Mało to takich idiotek w zaawansowanej ciąży po świecie chodzi z rogami ? Przecie tego kwiatu jest pół światu

Gość o ranyyy
wyjasnienie: temat jest nudny, bo niekontrowersyjny i jednoznaczny: facet jest c..j, obciac mu jaja i po temacie :p co chcesz jeszcze sie dowiedziec? :)

Gość mam na Ciebie chrapkę
ale co Ty masz do tego? w wieku20lat szkole srednia przerwal? co z tym dzieckiem? co to za kobieta, ze pozwala sobą tak pomiatać? nieskladne to wszystko :o

Gość a mysisz ze ktos bedzie
obrabial faceta? ja znam jednego slawnego co ma 32lata, ale kazde z nas ma swoje zycie

Gość ok ale w czym rzecz
? jestes jego zoną? zachowal się jak c...j ..po co Ci on?

Gość A co to ma za
znaczenie co myślimy? Niech kazdy robi to co uważa, jak jej dobrze niech z nim będzie i tak z tej mąki nie bedzie chleba, ale to jej zycie i jej sprawa :-D

Gość co ja mysle...
pelno jest patologii na tym swiecie

Gość widocznie nie az tak sławny
Mieszkam w Warszawie i jeszcze o nim z zadnych źródeł nie słyszalam:P Fkt,faktem ze obracam sie w nieco innym towarzystwie;) ale sila plotki ponoć wielka...

Gość a mysisz ze ktos bedzie
a po co komus w zycie zaglądac? ma zonę to niech z zoną siedzi