Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hm hmmm

Dobry sposób na ładną opaleniznę

Polecane posty

Gość hm hmmm

odkryłam :P Byłam ze 2 razy na solarium, ale stwierdziłam, że to nie dla mnie... Wcześniej kupiłam sobie mleczko po opalaniu SopotSun i doczytałam się na butelce, że ma małe ilości środka brązującego. I powiem wam że to fajnie działa. Smaruję się nim codziennie i po tygodniu mam ładną delikatną opaleniznę, a co najważniejsze-bez smug! :) To mleczko jest tanie- jakieś 7-8 zł kosztuje i myślę, że mi wystarczy na jakieś 2 tygodnie co najmniej. Zwykłe samoopalacze zazwyczaj zostawiały smugi, a nawet jeśli nie to brzydko schodziły.

Gość kamcia1
hej polecam kuracje beta karotenem kupisz na allegro 2 razy dziennie 2 tabl. rewelacje

Używałam SopotSun kremu do twarzy i bylam bardzo zadowolona...opalenizna widoczna byla juz po paru stosowaniach....Potem zaczelam chodzic na solarke i kiedy uzywalam go po raz drugi to nie zadzialal prawie w ogole.... Zaczelam go stosowac po raz drugi kiedy opalenizna z solarium zeszla i bylam blada....wiec nie wiem czemu nie zadzialal....teraz uzywam Johsona i poprostu musze wam powiedziec ze rewelacja!! Uzylam go 4 raz i juz mam zlota opalenizne...Super Balsam. Polecam!

ja jakos sie nie przekonałam do Sopotu- balsam brazujacy jak dla mnie ma straszny zapach, brudzi ubrania . A po kremie robia mi sie pryszcze i skóra sie błyszczy. Na ładna opalenizne to chyba raz na jakis czas solarium- ja chodze raz na 2 tyg (na 15 min) a poza tym Beta Karoten w tabletkach Chance (ma sporo beta karotenu bo 10) i cena za 100 tabl ok 18 zł ( wypróbowany produkt stosuje juz chyba z 5 opakowanie, a wypróbowałam juz chyba z 4 inne rodzaje) jakies soczki z marchewki , aha no i teraz jak jest ładne słoneczko wystarczy gdy sie wychodzi na podwórko posmarowac sie przyspieszaczem do opalania (akurat dorwałam Evelina w drogerii ok 14 zł, kiedys miałam DAXA - był fajny koloru zółtego, zelowy i taki fajnie chłodził ).

Gość kosmetic
ojej... przeciez kiedy chodzilas na solarium to musialas sie cos opalic i jasne ze nie widzialas juz takch efektow po zastosowaniu SopotSun :/ samoopalaczem sie nie mozesz spalic co innego gdybys wyszla na slonce..to proste i logiczne chyba nie? pozdrawiam