Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaki otworzyc sklep

jaki otworzyc sklep??? kto ma jakieś pomysły???

Polecane posty

Gość jaki otworzyc sklep

jestem osobą bezrobotną, mam dziecko na utrzymaniu, wraz z moją koleżanką chcemy coś otworzyć, tylko co???? :(

No to zależy od wielu rzeczy, w jak dużym mieście mieszkacie, jakie sklepy są w okolicy, jaki macie nakład gotówki na ten cel, co Was interesuje, no i na czym się znacie.

Jest , kilka sposobow , aby otworzyc sklep . Wytrych , lom , palnik do ciecia metalu , jakis laduneczek wybuchowy .Najgorzej , ze teraz wszystkie sklepy maja alarmy pozakladane .

Gość jaki otworzyc sklep
mieszkamy w 3mieście....mamy okiło 20tys... myslimy nad pomysłem, ale hmmm, chyba wszystko jest juz na rynku:O

Gość 444
sklep z odzieżą XXL ale taką ładną a nie worami na kartofle

Gość co za kurduple sa na tym forum
XXL to nie jest jakies wielkie ubranie !

Gość pralnie prezerwatyw otworz

ja osobiscie chcialabym zalozyc sklep z markową luxusową odzieżą..by samemu wybierac i stylizowac ciuchyz kolekcji....by mial on tez taką kafejke w srodku itd...taki sklep exkluzywny...:) niestety w naszym kraju szybko musialabym go zamknąć:O... moze sklep z markową uzywaną odziezą albo z elektroniką zalozysz?

Gość jaki otworzyc sklep
dziękuję za pomysły, a co myślicie o np sklepie z bielizną, albo na przykład drogeria? Czy to się opłaci?? hmm

Musisz po prostu pochodzić po sklepach i sprawdzić czy klientki są zadowolone z bielizny jaką znajdują w innych sklepach jeżeli nie, to otwieraj. Tylko pamiętaj, że musisz być konkurencyjna żeby utrzymać się na rynku, czyli niższe ceny, no i lepsza jakość, spróbuj skontaktować się z firmami szyjącymi bielizne, może z jakimiś mniejszymi zakłądami - możesz wtedy uzyskać niższą cenę, a dobry jakościowo produkt.

Gość ten pomysl z bielizna
moze byc calkiem dobry, mozesz sprzedawac bielizne ktora jest bardzo seksi, rowniez bielizne do bdsm, powiedzmy lateksowa, skorzana, specjalna bielizne pod katem roznych fetyszow itp, masz duzo mozliwosci, mozesz tez miec dzial do bsdm: bicze, pejcze, lancuchy, elektryke, itp, moze jest na to nisza w trojmiescie

Gość jaki otworzyc sklep
mam chyba pomysl wpadl mi nagle zainspirowaliscie mnie - otworze sklep z helikopterami. dobre co?

Gość jaki otworzyc sklep
czy ma ktos jeszcze jakies pomysly??