Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktos kto wie

modelka

Polecane posty

Gość ktos kto wie
obojetne mi co bedziecie wypisywac.Nazywam sie Ola Kosak,moje zdjecia sa pod adresami agencji New York Model Mgnt,Models 1 London,SeeDs Berlin,Fotogen Zurich.Pewnie teraz sie zaczna obelgi.

Gość Agusiak_
Ola Koska - jeśli to rzeczywiście Ty to jesteś śliczną dziewczyną, naprawdę:)

Gość dziwne to wydaje sie
Ola to rzeczywiscie ładna dziewczyna z buźki...mam pytanie- nie masz czasu na przyjaźń a masz czas na siedzenie na katerii? Coś mi tu śmierdzi heheh:)

Gość Nova789987
Widać, że jesteś osobą zapatrzona w siebie, ktoś kto bardziej ceni swój wygląd niż intelekt i przyjaźń, nigdy nie będzie mieć prawdziwych przyjaciół.

Gość nie modelkaPP
Ja też chcę zostać modelką!!!! :):)

Gość no może komuś sie nudziło
bo nie sądzę żeby osoba, która naprawdę jest modelką i szuka przyjaciół pokazała tutaj swoje zdjęcie

Gość barbakan
Wiesz co Olu? Proponuję Ci poszukać na kafeterii tematu, który Ciebie zainteresuje i porozmawiać z innymi. W ten sposób szybciej kogoś poznasz i kto wie może się zaprzyjaźnisz. Nie przejmuj się tymi wpisami, które dokuczają i mają na celu jedynie komuś dokopać. Mnóstwo tutaj różnych ludzi, od dzieci ze szkoły podstawowej po dojrzałych ale trochę tępych, którzy wpisują co im ślina na język przyniesie a przez to sami się podbudowują. Głowa do góry, życzę Ci zebyś znalazła kogoś sympatycznego do pogaduszek internetowych.

Gość nie modelkaPP
Ale ja naprawdę chcę zostać modelką!! :):)

Gość a ile masz
wzrostu?:) bo jakos nie moglam dokopac sie do Twoich fotek :) ja rowniez poszukuje przyjaciolki :)

Gość kasiaczek_
A ja mam pytanie do Oli moze moglabys podac jakiegos meila chcetnie bym z toba popisałaa.. Chciałąbym tez byc modelka :D I wogole sluchaj w jakiej jestes polskiej agencji? Gdzie mozna zaczac alby zrobic kariere? Bo przeciez urodA liczy sie takze oprocz porporcjonalnej sylwetki/wysokiego wzorstu luiczy sie charakter.. Z gory dziekuje:) No i oczywiscie jesli szukasz osoby z ktora chcialabys pogadac to jestem chetna:) Po to jest przeciez internet :D I wcale nie chodzi mi o to zeby znac slawna osobe;/ Jak mi zaraz ktos napewno zarzuci tylko wiem jak to jest nie miec z kim pogadacc.. pozdrawaiam:*