Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktos kto wie

modelka

Polecane posty

Gość ktos kto wie
dziwie sie ze atakujecie mnie mimo ze nic wam nie zrobilam.Kpijcie dalej........

Gość Dzieci Neostrady
ja się zaprzyjaźnie..Jak zasponsorujesz mi wyjazd do Stanów!

Gość ktos kto wie
ale teraz zablysneles....

Gość Dzieci Neostrady
Ale nie tak jak ty:(

Gość ktos kto wie
WIEM

To było ironiczne nawiązanie do napisanej poprawną polszczyzną pierwszej wypowiedzi autorki topiku... Rany ludzie ale Wam trzeba wszystko tłumaczyć... do modelki --> popieram przedmówce, to, że zobaczyłaś kawełek świata jest fajne, bo nie każdy ma taką możliwość ale w przyjaźni nie to się liczy - liczy się człowiek i to co może dać innym, a właściwie to co CHCE dać innym.

Gość tak sobie to czytam i myslę
- wypbrazcie sobie,ze dziewczyna pisalaby : jestem bezrobotna od siedmiu lat, nie moge sie wyrwac ze swojego miasteczka , nie mam pieniedzy, zdrowie ,jestem przewlekle chora, ojciec pije - czy znajde przyjaciolke? = na pewno rzucili by sie jacy ludzie z pomoca i pociszaniem, choc w gruncie rzeczy opowiedzilaby o sobie tyle samo. Typowa nasza mentalniosc - nie masz prawa miec kasy ani sukcesow zyciowych - takich nie lubimy juz na dzien dobry. Tez mam kase, zwiedzilam kawal swiata,jestem zdrowa, mam swietna rodzine,zawod nie modelki, ale bardzo dobry . Wole sie z tym nie wychylac,lepiej ponarzekac. Na szcescie mam przyjaciolke i to niejedna...

Jesteś modelką, czyli wysoką tyką bez biustu i pupy, z nijaką twarzą , która nosi ubrania, ktore pózniej seksowne kobiety kupują za bezcen? Coś jak chodzący wieszak? :D Bo chyba nie myslisz, ze pisząc, ze jestes modelką, wszyscy bedą myśleć, ze jesteś nadzwyczaj piekna?? Mam nadzieje, ze prawidlowo zrozumiesz moja wypowiedzi....chociaz....;) Te słowo już dawno nie zapiera dechu w płucach...

Gość ktos kto wie
ale ja to wiem.......nie mam czasu na przyjazn bo brakuje mi czasu a przyjazn trzeba pielegnowac.Jak mam to zrobic skoro jestem czasem tylko 4 lub 5 dni w Polsce.

No i czego od Nas oczekujesz? Źe znajdziemy Ci ten czas, albo wyślemy paczką przyjaciółkę? A może zeby sie \"pochwalić\"... bo nie widze jakiegokolwiek sensu w Twoim poście..

Gość ktos kto wie
do blond wamp;to co sobie myslisz jak ja wygladam i inni rowniez nie obchodzi mnie.Jestem oceniana za wyglad w pracy a tutaj liczy sie to co mam do powiedzenia.

Gość ktos kto wie
oczekuje ze popisze z normalnymi ludzmi na poziomie.

Gość Dzieci Neostrady
Ale ty nic ciekawego nie piszesz:(

Gość tak sobie to czytam i myslę
nie, no ludzie - jestescie porąbani... Napadacie na dziewczyne zupelnie bez powodu - jakby byla winna ,ze jest modelka\ą . Napidsala o sobie pare slow prawdy - czy to zle? Mozna sie czepiac ortografi czy stylu pisania, ale u licha nie tego,ze jest jej dobrze na swiecie!

Gość ktos kto wie
a mimo to czytasz.....

To może załóż nowy topik? Nie zaczynaj od \"jestem modelką, zwiedziłam kawał świata\", bo to nie jest istotne w przyjaźni, a ludzie odbieraja to jako przechwałkę. Napisz, że jesteś samotna i potrzebujesz przyjaciół. Bo chyba tak jest?

Gość Dzieci Neostrady
żeby się posmiać:) bo dziś do dupy dzień może się rozerwę

Droga modelko...na prawdę mi Ciebie żal...zadne pieniądze, zwiedzone kawały świata czy "bycie modelką" nie zastąpią przyjaciółki od serca...wspólczuje Ci....😭 Może powinnaś zrezygnować z pracy? Albo spróbować zaprzyjaźnić sie z inną modelką...bedziecie mieć tyle ze sobą wspólnego...Jak widzisz na swoim przykładzie...że jednak Ci czegoś brakuje...chociaż nie wiem, czy mocno to przezywasz:)

Gość ktos kto wie
w jakims stopniu jestem samotna,mam dobra wiez z rodzina ale przyjaciolka to co innego.Taka dusza w jednym ciele.

Pewnie, że przyjaciółka to co innego :) ale internetowa przyjaciólka, też nie zastapi takiej \"prwadziwej\". Moze poszukaj jej wokół siebie? Niekoniecznie wśród modelek...

Gość ktos kto wie
nie szukam wsrod modelek,ale zawsze jak poznam jakas fajna dziewczyne i po czasie powiem ze jestem modelka to pozniej kontakt sie urywa

U nas jest taki stereotyp modelki, z jednej strony się im zazdrości, a z drugiej uważą za puste lalki. Myslę, że jesli jesteś fajną osobą, a ktoś sadzi Cię według tego stereotypowego poglądu, to sam nie jest fajny.

Gość ktos kto wie
no wlasnie i tu tkwi problem.

Myslę, że pozostaje próbować do skutku kogos znaleźć. Wiesz, ja prawdziwą przyjaciólkę, taką na dobre i złe, poznałam dopiero na studiach, ale za to wiem, że to PRZYJACIÓŁKA już na całe zycie. Sprawdziłyśmy się obie w różnych trudnych sytuacjach, warto było czekać na kogos takiego.

Gość aneta .....
tak sobie mysle niech moze ta modelka pokaze nam jakies zdjecia.co wy na to??

Gość na was jak pies na kiełbasę
a nie znalazłaś żadnej przyjaciółki w modellingu ?? Przecież to właśnie wspólna praca łączy najbardziej ? Skoro jesteś modelką to kontaktów z innymi dzieczynami modelkami musisz mieć dużo

Gość ruda majka
jestem za .czekamy na modelke....hi hi

Gość ktos kto wie
nie znalazlam,to jest praca,kazdy skupia sie na sobie.

Gość ktos kto wie
a po co moje zdjecia...zebyscie potem pisali ze jestem chuda i brzydka

Gość aneta .....
tak piszesz o sobie,to pora sie ujawnic