Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszkaaaaaaa aaaaw

pytanie o LACTOVAGINAL

Polecane posty

Gość myszkaaaaaaa aaaaw

czy moge go stosować jesli mam trochę dziwnej wydzieliny z pochwy, ale nie jestem pewna czy to grzybica czy coś innego?????

spokojnie możesz,nie zaszkodzi napewno-ja też stosowałam profilaktycznie.Nawet wskazane jest,żeby kobiety raz na jakiś czas po miesiączce przeprowadzały takie kuracje.

Gość Agoola
Lactovaginal to po prostu kwas mlekowy, naturalny składnik wydzieliny z pochwy. Może być pomocny w leczeniu stanów zapalnych, ale bardziej w zapobieganiu. Radzę jednak nie poprzestać na L, tylko idź do ginekologa po coś mocniejszego

Gość myszkaaaaaaa aaaaw
dzięki za odp. A czy tampony mogą wpływać na powstawanie różnych dolegliwości? I czy znacie moze jakiś tanszy lek o podobnym działaniu?? bo ten az 26zl kosztuje!!!

kup po prostu kwas mlekowy i sie nim myj, tak moga wywolac np wstrzas toksyczny, moja siostra miala prze nie nadrzerke ale ja i tak stosuje:D

Gość małaaaaaaa
dobrej jakości jogurt naturalny, jak pije to moją mychę czasem poczęstuję . Taki prosty a jakże skuteczny sposób polecił mi ginekolog.

Gość nowanalato
a czy tabletki dosustne beda rownie skuteczne jak tabletki dopochwowe ??? i czy stosujac jednoczesnie tabletki i plyn aa z kwasem mlekowym nie przedawkuje sie tych bakterii ;) ?

Gość salsa girl

Gość salsa girl
nowanalato a czy tabletki dosustne beda rownie skuteczne jak tabletki dopochwowe ??? i czy stosujac jednoczesnie tabletki i plyn aa z kwasem mlekowym nie przedawkuje sie tych bakterii ? hej - doustne na bank Ci nie zaszkodzą- poporstu dłużej będzie trwala kuracja -produkcji dobrych bakterii. a dzieki dopochwowym uzyskach natychamiastowe dzialanie....

a ja Ci polecam LaciBios Femina:) tabletki doustne, ktore chronia przed powstawaniem licznym infekcji układu moczowo-plciowego:)))) sa To PROBIOTYKI:) czyli naturalane szczepy bakterii, ktore wystepuja w pochwie:)