Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Dwa donuty pączek tak

Elka przestań blokować forum dyskusyjne

Polecane posty

11 minut temu, KADŁUB 666 napisał:

tu nie chodzi o to że hejtują tylko o to że są deebilami z pojemnością czaszki szympansa, ale do kogo ja to piszę. 

Prawik, nie jesteś głupi tylko leń i hejter. Są od Ciebie brzydcy faceci i mają kobiety wiesz dlaczego ? bo robią coś w życiu nie tylko użalają się jak Ty na forum, no kużwa kto zmieni twoje życie za Ciebie pomyśl :classic_cool:

• Haha 1

2 minuty temu, Spaghetti... napisał:

mordo ale ja wolę $$$ od baby. po co mi jest baba jak już jestem starym dziadem? seksu z tego dobrego nie będzie, za to łeb mi będzie suszyła.

4 minuty temu, KADŁUB 666 napisał:

mordo ale ja wolę $$$ od baby. po co mi jest baba jak już jestem starym dziadem? seksu z tego dobrego nie będzie, za to łeb mi będzie suszyła.

Hajs żeby mieć trzeba coś robić, kraść, grać, inwestować, pracować uczuciwe, no kużwa rózne opcje, a Ty sam siebie zapytaj co robisz w tym kierunku żeby faktycznie mieć pieniądze skoro kobieta Ci zbędna (ta jasne):classic_cool:

Edytowano przez Spaghetti...

1 minutę temu, Spaghetti... napisał:

Hajs żeby mieć trzeba coś robić, kraść, grać, inwestować, pracować uczuciwe, no kużwa rózne opcje, a Ty sam siebie zapytaj co robisz w tym kierunku żeby faktycznie mieć pieniądze skoro kobieta Ci zbędna (ta jasne):classic_cool:

mam farta w życiu jakiego inni nie mają 

18 minut temu, KADŁUB 666 napisał:

deebilami z pojemnością czaszki szympansa

Deebile z pojemnością czaszki szympansa to się podniecają po...onym psycholem z siekierą. 

Naprawdę  ktoś taki ci imponuje ale nie masz odwagi, co? 

1 minutę temu, KADŁUB 666 napisał:

mam farta w życiu jakiego inni nie mają 

Ok, więc skoro masz farta i hajs, to nie hejć kobiet, bo sam napisałeś, że Ci są nie potrzebne :classic_cool:

Przed chwilą, Wyspa Frankensztajna napisał:

Deebile z pojemnością czaszki szympansa to się podniecają po...onym psycholem z siekierą. 

Naprawdę  ktoś taki ci imponuje ale nie masz odwagi, co? 

żaden gach matki mnie nie gnoił i nie miałem potrzeby nigdy podejmowania takich radykalnych form samoobrony. tak, imponuje mi to że pomimo tego że był tak kompletnie stłamszony przez otoczenie chłopaczyna jeszcze wykrzesał z siebie resztki siły na to aby się zemścić ostatecznie. to co on zrobił to był potworny cios zadany fałszywemu systemowi liberalnej demokracji, ale aby to pojąć musiał być rozumieć jak przebiegają różnego rodzaju procesy organizacji społecznej i w jaki sposób zazębiają się ze sobą. nie masz zwyczajnie takiej wiedzy, ani takich zdolności analitycznych aby to pojąć bo jesteś deebilem. 

3 minuty temu, gej w kryzysie bezdomności napisał:

NA PRZYKŁAD TY

Nie narzekam na powodzenie Namiotowy :classic_cool:

Ty jedyne co potrafisz to hejt i blokada tematów prawda 🤔😅 

Edytowano przez Spaghetti...
  • Haha 1

4 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał:

uszy ma śliczne 🤩

Nie widziałeś, więc zabieraj Smerfetkę farmerze i nara :classic_cool: 

9 minut temu, KADŁUB 666 napisał:

żaden gach matki mnie nie gnoił i nie miałem potrzeby nigdy podejmowania takich radykalnych form samoobrony. tak, imponuje mi to że pomimo tego że był tak kompletnie stłamszony przez otoczenie chłopaczyna jeszcze wykrzesał z siebie resztki siły na to aby się zemścić ostatecznie. to co on zrobił to był potworny cios zadany fałszywemu systemowi liberalnej demokracji, ale aby to pojąć musiał być rozumieć jak przebiegają różnego rodzaju procesy organizacji społecznej i w jaki sposób zazębiają się ze sobą. nie masz zwyczajnie takiej wiedzy, ani takich zdolności analitycznych aby to pojąć bo jesteś deebilem. 

No i po hüj tak się rozpisywać skoro się pieprzy głupoty? Dobrze że zaabijac kogoś  możesz co najwyżej w postalu albo hitmanie ale ewidentnie coś z tobą nie halo i powinieneś być pod obserwacją psychiatryczną . Rozumiem że chcesz za wszelką  cenę zwrócić na siebie uwagę i zaszokować ale to już może lepiej zrob filmik jak sraasz na środku pokoju czy coś w tym stylu, to nikomu krzywdy  nie zrobi a upragnioną atencję będziesz  mieć. 

2 minuty temu, gej w kryzysie bezdomności napisał:

Poka cię nie chciała 

Ciebie tym bardziej, dlatego znalazłem inną :classic_cool:

1 minutę temu, Wyspa Frankensztajna napisał:

No i po hüj tak się rozpisywać skoro się pieprzy głupoty? Dobrze że zaabijac kogoś  możesz co najwyżej w postalu albo hitmanie ale ewidentnie coś z tobą nie halo i powinieneś być pod obserwacją psychiatryczną . Rozumiem że chcesz za wszelką  cenę zwrócić na siebie uwagę i zaszokować ale to już może lepiej zrob filmik jak sraasz na środku pokoju czy coś w tym stylu, to nikomu krzywdy  nie zrobi a upragnioną atencję będziesz  mieć. 

płyta ci się zacięła lewacka spierrdolino. dokładnie dziś nakreśliłem w jaki sposób media kłamią że rzekomo zabił on swoją rodzinę podczas gdy nie była to jego rodzina i do czego prowadzą jakieś wytwory lewicowe rodem z żydowskiego USA w postaci rodzin przyszywanych tam gdzie nie są one potrzebne a podyktowany widzi misię rzekomo dorosłych ludzi. To już kolejny taki przypadek który potwierdza moje teorie na temat głęboko osadzonych mechanizmów biologiczno-psychologicznych które determinują ludzkie zachowanie w określonych warunkach i stoją w opozycji do libkowych urojeń o wolności, a które to z kolei stanowią fundament waszej poprawnie politycznej ideologii zaczerpniętych prosto z talmudu. 

16 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał:

uszy ma śliczne 🤩

Wolisz przylegające czy odstające 🤔

6 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał:

Zwróciłem jej uwagę i przestała blokować chyba się zabujala w moim rekordzie 

Jak tam? Była wczoraj Anastazja? 

10 minut temu, Spaghetti... napisał:

Ciebie tym bardziej, dlatego znalazłem inną :classic_cool:

A Szynszyla po pierwszym seksie nie chciała się z tobą już ruuuchac. bo masz małego fiutka i nie umiałeś jej zaspokoić 

Edytowano przez gej w kryzysie bezdomności

14 minut temu, Spaghetti... napisał:

Nie widziałeś, więc zabieraj Smerfetkę farmerze i nara :classic_cool: 

Był farmer smerf 🤔

13 minut temu, Wyspa Frankensztajna napisał:

w ogóle tyle ty deebilu? staram się pisać do ciebie najprościej i najkrócej jak się da. 

5 minut temu, gej w kryzysie bezdomności napisał:

A Szynszyla po pierwszym seksie nie chciała się z tobą już ruuuchac. bo masz małego fiutka i nie umiałeś jej zaspokoić 

Ty musisz być ten paparazzi z kafe, nie dość, że głupoty pisze, to jeszcze zdjęcia kobietom robi :classic_cool:

10 minut temu, KADŁUB 666 napisał:

płyta ci się zacięła lewacka spierrdolino. dokładnie dziś nakreśliłem w jaki sposób media kłamią że rzekomo zabił on swoją rodzinę podczas gdy nie była to jego rodzina i do czego prowadzą jakieś wytwory lewicowe rodem z żydowskiego USA w postaci rodzin przyszywanych tam gdzie nie są one potrzebne a podyktowany widzi misię rzekomo dorosłych ludzi. To już kolejny taki przypadek który potwierdza moje teorie na temat głęboko osadzonych mechanizmów biologiczno-psychologicznych które determinują ludzkie zachowanie w określonych warunkach i stoją w opozycji do libkowych urojeń o wolności, a które to z kolei stanowią fundament waszej poprawnie politycznej ideologii zaczerpniętych prosto z talmudu. 

Ale po co zmieniasz temat, jakby chodziło o coś kompletnie innego. Mało mnie obchodzi jakieś pseudopolityczne pjerdololo o żydach i lewakach. 

Odnoszę się np do niezdrowego podniecania się tym że filmik z zabójstwa obejrzało najwięcej osób i jest na topie. A nie do żadnych kłamstw mediów czy ofiarą była babką  czy prababką. To dla normalnych ludzi tu nie ma znaczenia. 

7 minut temu, Onaaaa napisał:

Był farmer smerf 🤔

Był i porwał Smerfetkę w bajce, ale mam na oku inną, więc duży nos mi też nie straszny 💪:classic_cool:

3 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał:

a to hultaj i lebiega!

Którego chyba już tu nie ma skoro temat został odblokowany. 

Tym razem idę spać pierwsza .) dobranoc.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się