Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaskaa5

Mydło kontra żel pod prysznic.

Polecane posty

Gość kaskaa5

Co wolicie? Co jest lepsze dla skóry, a co bardziej opłacalne? Osobiście bardzo lubie mydelka w kostkach.:)

Gość marthaa
ja wole zel bo nie cierpie mydel w kostkach

Gość Pekinka
ja uwielbiam żele pod prysznic np Luksja ma duzy wybór cudownych za[achów i są stosunkowo nie drogie (ok. 7 zł za dużą butelkę). teraz mam gruszkowy. SUUUUUper. Albo np. Rexona są bardzo wydajne. Czasami ze względu na krostki na plecach stosuję mydło siarkowe. Zapach okropny ale skuteczne. Pozdrawiam.

Gość Sylwia_14
A ja tam uwielbiam mydlo w kostkach, po nim czuje sie bardzo swierzo...nie wiem dlaczego...lubie ten zapach...Pozdrawiam! :)

Gość jolcia2121
ja stosuje to i to, ale mydelko to tylko bambino .a z zeli obecnie mam dove z jedwabiem, a na polce stoi i czeka az dove sie skonczy nivea z morelami i mlekiem - sliczny zapach

ja tylko mydlo w kostce , najlepiej ktorekolwiek Dove albo AA , mam wrazenie ze zele pod prysznic nie myja zbyt dokladnie:) jakos sie nie moge do nich przekonac. zelu uzywam raz na tydzieni tylko i wylacznie do peelingu, mieszajac go z gruboziarnista sola kuchenna

Gość ella 22
a ja do stóp, pod pachy, miejsc intymnych i do twarzy używam bambino mydełka bo teżmam wrażenie że żel jakośtak niedokładnie oczyszcza skórę. Do reszty ciała żel :) Avony najczęciej-Senses :)

ja wolę żele pod prysznic, bo są wygodniejsze w użyciu, nie wysuszają skóry, a niektóre nawet nawilżają.

ja jestem przywiązana do oliwki w żelu Lirene, jest świetna :)

Gość ja tylko żele
i do twarzy i do kąpieli, moja łazienka mydła nie widziała od lat. Nie znoszę jak kostki zaczynaja się nieestetycznie rozpuszczać i jak tak leżą na umywalce czy gdzieś... Porażka. Do twarzy żel Iwostin, do ciała olejek Dove albo Nivea, do higieny intymnej emulsja Lactacyd, do rąk mydło w płynie. Kostek w ogóle nie kupuję, nikt u mnie w odzinie nie używa. Wysuszają niemiłosiernie skórę i są nieestetyczne:o

Gość dfgg
mydło dove ogorkowe super pachnie jedyne mydlo ktorego moge uzywac inaczej tez za mydlami nie przepaam jedynie jakies zele a do twarzy zele do mojego rodzaju cery

Gość zele to pic na wode
zele tlyko ladnie pachna, myc nie myja prawie w ogole, tylko po mydle czlowiek czuje sie naprawde czysty

Gość gość
Mydło 7 ziół HB, wolę je niż żel, bo widzę efekty stosowania. W sensie - cera się tutaj mocno odmieniła na plus, ale dopiero po czasie systematycznego stosowania było zdecydowanie lepiej. Początkowo większej różnicy nie widziałam, ale teraz jest naprawdę super.

Gość jaga29
U mnie najlepiej się sprawdza olejek pod prysznic z http://www.le-petit-marseillais.pl, bo i skutecznie myje i od razu nawilża. Ma w składzie olejek arganowy i kwiat pomarańczy, więc bardzo fajnie pachnie, co jest dodatkowym plusem. Domowe spa :-)