Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beata 24

pytanie,zapytanie

Polecane posty

Gość Beata 24

Witam! Mam na imie Beata, mam 24 lata.Pisze tutaj o moim problemie i prosze o odpowiedz osoby,które zrozumieją wiec w pełni dojrzałe.Pod koniec marca tego roku mialam spotkanie z moim partnerem..oczywiscie do stosunku nie doszło, nie wszedł we mnie, ale pare razy penisem dotknął, zahaczył o moją pochwe-były tylko pieszczoty i tzw petting.Zdaje sobie sprawę,że w płynie męskim znajdują się plemniki-ale czy męzczyzna musi byc bardzo podniecony aby do zapłodnienia doszło?Ogolnie przyjęło się i jest,że do zapłodnienia dochodzi wtedy jeśli parner konczy w partnerce.Jednak ja mam od pewnego czasu różne objawy...Po tym wydarzeniu dostałam miesiączke, w sumie 5 dni wcześniej, ale się pojawiła.Być moze to z nerwów bo bałam się,że jednak mogę być w ciąży.Na wszelki wypadek zakupiłam test(Taki z bobaskiem,ponoć najlepszy) i jakies 8/9 dni po tym go użyłam-wynik negatywny.W kwietniu tak jak pisałam miesiączka się pojawiła, od tego momentu zaczęłam również brac tabletki....od momentu miesiączki.Obecnie biore już drugilistek-po pierwszym w ciagu 7 dni pojawiła się miesiączka(5 dnia......)i teraz biore drugi listek.Od paru dni zauważyłąm,że powiększyły mi się piersi,że brzuch mam wiekszy,że jest mi niedobrze-szczególnie wieczorem.Czy to może być wynik tabletek, czy jednak jest możliwość,że jestem w ciąży.Bardzo prosze o odpowiedz.

Gość uwa za
myśle, że to raczej jakieś uboczne skutki tabletek, każda ma inny organizm i różnie reagujemy na tabletki, mnie np po cileście bardzo powiększyły się piersi, bolały strasznie, po innych tabsacg natomiast miałam mdłości, tak więć twoje objawy to zapewne skutki brania tabletek, lecz mimo wsztstko lepiej wybierz sie go lekarza i sprawdź, czy nie jesteś w ciąży, zrób sobbie jeszcze jeden test. powodzenia

Gość niunka23
ten powiekrzony brzuch i piersi to wynik brania tabletek..

Gość Beata 24
a mozna zrobic test w czasie brania tabletek-jak to wppłynie na jego wynik?

Gość paramka
To skutek tabletek. Mozesz zrobic test przy pigulkach, ale na 99% to nie ciaza.

Gość ale po co
na 100% nie jestes w ciazy, wyluzuj

Gość Beata 24
jestescie tego pewne....wiem latwo w ciaze sie nie zachodzi-ale-różnie może być.trudno wyluzować, jesli takie są objawy, bo wtedy różne myśli człowiekowi przychodza do głowy.

Gość Beata 24
Jutro ide do ginekologa po recepte i nie wiem czy o tym powiedzieć, czy nie....boje sie,że lekarka mnie wyśmieje. wiec pytam was.Prosze o odpowiedz.

Gość Beata 24
Czy moge prosic kogos jeszcze o wyrazenie swoejj opini-b.prosze.

Gość nie jestes w ciazy
to są skutki uboczne tabletek ile osob ma Ci to jeszce napsiac zebys uwierzyła?????

Gość Beata 24
Po prostu pytam, wole wiecej osob zapytac niz sie zamartwiac-zwlaszcza ze tabletki biore perwszy raz.Czy robie cos zlego pytajac?

Czy to obok nicka to Twoj wiek? Nie wiem jak to czytam to mam wrazenia ze to jakis zart! Na tym forum panuje psychoza ciazowa, slowo daje! Ginekolog Cie nie ma prawa wysmiac, ale swoja sobie pewnie pomysli...Zrob ten test jesli Ci to ma pomoc i juz! A objawy ktore masz sa normalne w pierwszych miesiacach brana tabletek

Gość Beata 24
tak to moj wiek........zatem zrobie test a lekarce...nie powiem,skoro ma sobie pomyslec..........ehh.

Gość mamuska59
moze byc w ciazy-w koncu do zblizenia doszło-co nie?zrob test!

Gość 1985Ewelina
Beato-jesli dostalas miesiaczke po tym to samo mowi,że w ciązy nie jesteś.Poza tym jesli bierzesztabletki to poczytaj na ulotce-pisze ze mohga byc bole piersi, moga byc wymioty, nudnosci i inne skutki uboczne. W ciaze nie jest latwo zajsc.

Gość BEATA 24
odpowie mi ktos jeszcze-prosze- dopiero czytalam temat ze mozna miesiaczkowa do 4miesiaca......wiec jak to jest1

Gość kobieto wes sie uspokoj...

Gość bikers
ej no ile chcesz jeszcze opinii. Przeginasz i tyle. Co każdy ma Ci powiedzieć, że w ciąży nie jesteś?

Gość warsołka
tak trudno zrozumiec ze bolące opuchniete piersi i powiekszony brzuch to skutki uboczne tabletek???uspokoj sie kobieto ??poco mamy wyrazac opinie jak i tak nie wierzysz?

Gość BEATA 24
a to ze jest mi niedobrze?-stres????????czy co?moze przeginam moze nie. ale pisze wyraznie na ktoryms z topicow,że mozna miesiaczkowac do 4-tego miesiaca. Stad moje obawy-zrozumcie.

Gość buhahahahahaha
bo padne buhahahaha

Gość Beata 24
co tak cie smieszy-jesli cos zle napisalam-powiedz, wskaz gdzie a jesli nie to czemu sie smiejesz?Jesli nie chcesz to nie czytaj tego tematu.

Gość beatko masz napewno 24latalol

Gość Beata 24
Widze ze jednak malo uczciwych osob tu jest..........a szkoda. no nic. Moze lepiej trzeba bylo nie zakladac tego topicu-.......DZIEKI WIELKIE ZA RADY!!!!!!

Gość Niby masz 24 lata
a wypisujesz takie bajdy, moze troche poczytaj na temat współżycia - czytanie nie boli ... PS Nie tylko mozna zajść w ciążę kiedy facet kończy w środku :-D

Gość do beatki
moge spytac jakies tebletki bierzesz??

Gość beatko ...
a co swiadczy o tum ze jestemy nie uczciwi???

Gość Beata 24
Nie tylko mozna zajść w ciążę kiedy facet kończy w środku- nie rozumiem co tak cie smieszy- przeciez to prawda! no mam 24 lata......i wcale bredni nie wypisuje-zrozumcie!. A co do tabletek-to diane 35 biore

Gość bikers
Beata przestań, bo to jest śmieszne. Daj już spokój, my nie siedzimy w Twojej macicy nie możemy Ci powiedzieć co sie dzieje. ROZUMIESZ ????????!!!!!!!!!!! Kurczę tyle ludzi Ci już powiedziało co myśli czego Ty jeszcze chcesz? Pewnie jesteś rozpieszczoną księzniczką, którą każdy ma się zajmować. Kobieto daj już spokój. Dostałaś odpowiedź. wydaje mi się, że Ty czekasz na to, aż ktoś Ci powie, że to jest ciąża. Przestań, bo to jest śmieszne. PS. Ja tez mam 24 lata. Jesteś już dorosła, a zachowujesz się jak dziecko. Co chcesz usłyszeć? Że miesiączkę można mieć przez całą ciążę? 9 miesięcy? Błagam, bo zaraz skonam.....

Gość Beata24
ja tylko zapytalam..........a tu od razu............eeeeeeeh-