Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna niedoswiadczona

wozek BREAKER miała ktoras mamusia?

Polecane posty

Gość taka jedna niedoswiadczona

dokładnie miałam taki tylko, że w kolorze beżowo-szarym. Jak dla mnie sprawdziła się, ale jako wersja głęboka z nosidłem. Mieszkam na trzecim piętrze, więc córkę wnosiłam w nosidle do mieszkania, co mi ułatwiło. Jako wersja spacerowa w ogóle się nie sprawdził, ale myślę, że jak większość wózków wielofunkcyjnych. Po odwróceniu rączki w wersji spacerowej wózek podnosiło się pod krawężnik ogromnie ciężko. W pewnym momencie rączka mi pękła pod wpływem tego cieżaru. Na szczęście wózek ma rok gwarancji, więc udało mi się naprawić wózek i sprzedać. Także mimo funkci przekładania rączki właściwie jak dla mnie ta funkcja nie istnieje, chyba , że wystarczy Ci jedynie wozić dzidzie przodem do Siebie. Wizualnie wózek bardzo ładny i niedrogi. Miałam wielu chętnych na kupno mojego wózka, własnie ze względów wizualnych.

Gość hmmmmmmmm
bardzo ciezki i niewygodny mialam go mieiac i sprzedalam kupilam implasta

Gość poddnnnooossimy

Gość majroc
Witam! W tym roku wózki Breaker (wychamet - babyactive) są troszkę udoskonalone. Czy ktoś może się jeszcze wypowiedzieć na ich temat? Jak się sprawują? W sklepie nawet po przełożeniu rączki, miałam wrażenie że lżej się prowadzi niż np. wózki Polak. A implasty, tutek max i x-landery kuszą... ale czy są warte swej ceny (praktycznie 2 x więcej niż Breaker a do tego często trzeba dokupić osobno wszelkie dodatki).. .Słyszałam, że wózki ze skrętnymi osiami i kółkami, są kiepskie w zimie (blokują się) no i że często są awaryjne... Heh......... cięzko wybrać wózek, tak, aby służył godnie kilka lat:)

Ja nie słyszałam zbyt dobrych opinii o tym wózku. Ja mam GRACO. Jest rewelacyjny, co tu dużo mówić. Lekki, łatwo się składa i świetnie prowadzi. Produkt dostępny jest w sklepie internetowym CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.