Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rogacz

Jak się czuje żona ...

Polecane posty

Gość Rogacz już wstawiony
jestem już mocno wstawiony, ale cuje, ze nic z tego nie wyjdzie w tym stanie, 10 tygodni separacji swiadczy chyba samo za siebie :(

Gość filka filkai
mezus ja sie nie puszczalam..i co twoja teoria sie nie sprawdzila w moim przypadku

no wymyślcie jakiś ciekawy argument, broncie sie jakoś, baby!

przeczytaj parę stron wczesniej, wysil się

mam szukać ile masz lat?daj spokój..pisz jak chcesz jak nie to nie pisz..jestem ciekawa bo mam swoje powody zwiazane z topikem

Gość owulator info
napiszcie do radcy: poszukiwaczekstazy@o2.pl

ciągle próbujesz mnie zdyskredytować, nie lubie się powtarzć, co ciekawe ten temat już był na forum

masz jakąs obsesje na swoim punkcie gdybys zaczął normalnie sie wypowiadać a nie wyzywać, to nie zwróciłabym uwagi na ciebie no chyba że w tten właśnie sposób lubisz zwracac na siebie uwagę..

Gość tak samo się czuje jak
zdradzający mąż! NIE MA ŻADNYCH WYRZUTÓW SUMIENIA!

raczej ty na moim, ( ja nie zdradzam, nie rób sobie nadziei ) czekam tylko na jakieś argumenty, a ty nic :( przeklołem tylo w 3 wypowiedziach a ty ciągle to samo

czy ja chcę związku z tobą? czytaj uważnie!

Gość odbiegacie od tematu
;)

to ta 22 latka, ja mam rączki tutaj:D

Gość wspaniale

Gość cudownie cudownie cudownie
cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie cudownie

Gość piii00099
jak zachowalabys sie: jestes zona od kilku/kilkunastu lat, w malzenstwie jest roznie, wychodzisz na impreze bez meza, jestes w fazie dni plodnych cyklu, jest alkohol, dobra zabawa i pojawia sie facet(przystojny inteligentny itd) zaczyna cie sciemniac... 1 - idziesz na calosc 2 - bawisz sie z nim ale grzecznie wracasz do meza (dasz rade?) 3 - splawiasz faceta i jestes wierna zona ktora odpowiedz wybierasz?

Gość czuje*
Filka - gdzie uciekłaś? Co nowego knujesz wesoła dziewczyno? ;)