Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rogacz

Jak się czuje żona ...

Polecane posty

Gość filka filka
prawda jest taka...wszyscy zdradzaja jesli nie fizycznie to w podswiadomisci mamy zakodowana zdrade ...w zwiazku po kilku latach sex to juz rutyna ..a z kims nowy znow czuje sie te emocje ..ta adrenaline ...podniecenie:D:D

Gość Rogacz
Wiem, bo sama mi o tym powiedziała :-(

Gość filka filka
czuje ..to mu..opowiadaj..niech tez cos z tego ma hihi a ty sobie powspominasz:D:D

Gość tradita
Ja jak zdradzalam to chcialam czuc dreszczyk jakiego nie odczuwalam bo z moim to bylo na sile i mi tym obrzydzil nie czulam z nim satysfakcji Kobieta zmienna jest

Gość Rogacz
Po pół roku trudno mówić o rutynie :( W dodatku cały czas zapewniała mnie, że mnie kocha :(

Gość filka filka
zycie po zyciu ale podswiadomie dazysz do spelnienia swoich marzen..mnie jak ktos by wczesniej powiedzial ze zdradze meza wysmiala bym go..teraz widze ze to mozliwe co prawda zlozylo sie na to kilka czynnikow w tym jeden ze miedzy nami zle sie ukaldalo a mezowi sie oddawalam bo tak nalezalo..::o:o

Gość czuje
filka - tylko ciiii... Ja nie muszę wspominać, bo ja... no wiesz... Największą perwersją seksualną jest monogamia, a ja perwersyjna nie jestem... ;)

Gość tradita
wlasnie adrenalinka wtedy podnieca,

Gość Rogacz
Ona twierdzi, że to bez znaczenia. Może jestem staromodny, ale tak nie uważam i jest jakiś powód dla którego to zrobiła.

Gość filka filka
rogacz..fakt pol roku to troche malo...chyba ta twoja zonka ma kurwiki w oczach:P:P dobrze sie jej przyjzyj ja zdradzilam po 9 latach

Gość filka filka
czuje nadal zdradzasz?;) ja cholera jak moge to sie znow zadluzylam i wierna jestem a sex rzadko bo koles daleko odemnie co za ironia:o:o

Gość filka filka
mirabelka...wystrczy troche alkoholu impra bez meza jakis mily mlodzieniec i hormony zaczynaj szalec;);)

Gość Rogacz
Nie wiem co mam o tym sądzić? Nie wiem co do niej czuję teraz. To takie trudne :(

Jeżeli facet zdradził no to zdradził fizycznie i już. Nie chcę Cię martwić ale jeżeli kobieta zdradza to nie jest to tylko zdrada fizyczna. Faceci oddzielają miłość od sexu, KOBIETY NIE.

Gość astda

Gość tradita
i ja mam ochote na zdrade bo juz dawno nie trenowalam, a moj wiecznie zapijaczony to o czym tu gadac wazne, ze on sie przepraszam zleje

Gość zdradzony2
Kurwa co za prowokacja, chce Ci się takie głupoty wypisywać.

Gość filka filka
tradita to witam w klubie mialam to samo...moj maz pil zakamflowany alkoholik i jak mi sie zlal w materac w nocy powiedzialm ze wiecej mnie nie tknie:P:P

Gość tradita
Zdradzony2 zabolalo?

Gość Rogacz
Po co mi o tym powiedziała? Chciała się pochwalić? Dać mi do zrozumienia, że "do dupy" jestem? Pozbyć się wyrzutów sumienia i strachu, że dowiem się od kogoś innego? Dlaczego? Po co, do jasnej cholery?!

Gość filka filka
mirabelka to zacznij z kumpelkami ja tak samo zaczynlam do pubo na piwko..a ze na 3-dzieche niezla jestem to problemu nie bylo hahah

No ja np jesli zdradze to zrobie to z ciekawośći ,bo sie nie wyszumiałam jak widać.Mężulek jest jedyny..ah jak głupia byłam że taka cnotliwa byłam.Trzeba było uzywac zycia..

Gość filka filka
rogacz..tez sie jej dziwie ja nigdy sie nie przyznalam i nie przyznam cos kombinuje chyba hihi

Gość zdradzony2
noie zabolalo. poprostu jaja sobie robicie z poważnych problemów a rogacz nie jest facetem tylko zwykłą prowokatorką i to biedną bo zupełnie nie rozumiejącą reakcji mężczyzny na zdradę