Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rogacz

Jak się czuje żona ...

Polecane posty

Gość tradita
Do Rogacza ...i widzisz sam jak sie czuje zona ktora zdradzila jedna ma wyrzuty inna chce jeszcze a ninna nie zdradzi ze strachu a jeszcze inna z przyzwoitosci . Co do twojej zony koniecznie musicie szczeze i otwarcie o tym porozmawiac i ustalic co dalej z waszym zwiazkiem A tak na marginesie przynajmniej byla szczera wobec Ciebie Wiem to boli Ale jezeli kochacie sie na wzajem to jej wybaczysz A ona moze tego wiecej nie zrobi

Gość filka filka
czuje..nie strasz mnie:D:D:D ja juz mam caly czas mokro co bedzie pozniej hahaha

Gość filka filka
rogacz..mirabelka ma racje wyrownaj rachunki ..ja tam psychologicznie do zycia nie podchodze ..juz nie!!!

Rogacz jeżeli i Ty chcesz z nią być to zostawcie ten temat, przebacz jej i nie wracajcie do tego więcej (nie wypominaj jej już tego nigdy w kłótniach) ale pamiętaj mążczyźni oddzielają sex od miłości a kobiety nie. Jeżeli Cię zdradziła to nie była to tylko zdrada fizyczna.

Gość Rogacz
Właśnie widzę! Czytam co piszecie! Dupa dla męża, to tylko obowiązek ... towar, waluta, by nie wystawił walizek za drzwi. Dno.

Gość filka filka
mirabelka to teraz postaw sie w sytuacji "czuje" ja to musi nosic hihi ma wieksze doswiadczenie to wie hahah matko ja wiecej juz nie chce :D:D

Moim zdaniem najpierw powinienneś zrobic w ten sposób jak zdradzony. Najpierw jej porządnie przyjebać, tak zeby do końca życia o tym nie zapomniała, a później iść na dziwki . To Ci pomoże. I wyjebać kurwe z domu

Gość Rogacz
Wolę sobie poszukać jakiejś rasowej dziwki, w której może się zakocham, niż być z kimś, kto mnie tak perfidnie oszukuje. Mówi tylko część prawdy, by zagrać na moich uczuciach. Koszmar.

Gość filka filka
przez ten temat na forum znow mnie nosi:P:P:;);)

Gość czuje
Rogacz - nie powiedziałaby Ci, gdyby nie miała okropnych wyrzutów sumienia. Powiedziała, bo Cię chyba... no wiesz... Jeżeli wybaczysz i nigdy o tym nie wspomnisz - będziesz miał najwierniejszą żonę na świecie. Kobieta szlachetność zawsze doceni. Filka - pożyjesz - zobaczysz sama. Napisałam Ci szczerą prawdę... hihihihi :D

Wy chyba kobitki nienormalne jesteście? Jakie wyrównywanie rachunków. Małżeństwo to nie zapasy. Jak ktoś jest nienormalny i lubi się szarpać to proszę bardzo. Tylko po co? Nie lepiej poszukać bardziej odpowiedniego partnera? No chyba że są marne nadzieje na znalezienie takowego. Wtedy to inna bajka.

Gość filka filka
czuje..szok to co robic nie angazowac sie w drugi zwiazek?;);)

Gość Rogacz
do mirabelki Kiedy jeszcze nie byliśmy małżeństwem, powiedzialem jej, że jesli zechce spróbować z kimś innym, ma mi o tym powiedzieć. Kto wie czy nie wraziłbym na to zgody? Ale ona zwyczajnie zeszmaciła mnie, a w moich oczach siebie jeszcze bardziej.

Rogacz się chłopie zdecyduj po męsku - przebaczam i zapominam czy nie przebaczam i won mi z domu. Trzeciego dobrego wyjścia nie widzę.

Gość tradita
do Rogacz nie sadze, zebys dal jej zgode, To poeirdz jej otwarcie, ze skoro ona to ty tez Tylko co dalej?

Gość filka filka
tak sie zastanawiam nie raz czy moja mam zdradzila kiedys...to jest piekna kobieta i wiem ze ma do dzis powodzenie ..pewien czas temu bedac na imprezie firmowej poznalam jednego pana w wieku mojej mamy i on mi powiedzial " ze przypominam mu pewna kobiete w ktorej byl dlugo zakochany" po krotkiej wymianie info doszlismy do wniosku ze to moja mama...szok poprostu szok on sam byl tak zdziwiony wiec sie wykrecal ze ta kobieta nigdy go nie chciala ..do dzis mnie zastanawia czy aby moja mama nie miala romansu...:o:o:o

Gość Rogacz
Wiedziała doskonale, ze była moją pierwszą kobietą. Co to wyścigi sobie urzadziła? szlachetność! - jaką szlachetność macie na myśli? ona się gziła na boku, a ja mam udawać, że nic się nie stało?

Gość tradita
filka filaka a jesli miala? moze to w genach mamy?

Gość tradita
Rogacz to moze szukala drugiego prawiczka haha

Gość filka filka
tradita..w to watpie hehe tak analizujac to miala male mozliwosci nigdy nie pracowala sama ..prowadza firme z ojcem razem dlugie lata nigdy sam nie wychodzila ...nie wyjezdzala nie miala mozliwosci no chyba jak ja bylam bardzo mala to moze wtedy kto wie:o:o

Gość tradita
filka filka jezeli nawet to nie mozeszJej za to potepiac

Gość filka filka
tradita ..ja jej nie potepiam ale czuje lekki nie smak jak o tym pomysle..i ten facet hmm to naprawde facet ktory jest po 50-tce a jest nadal atrakcyjny ...jakos sobie nie moge wyobrazic sytuacji w ktorej moja mam sie z kims spotyka lub moj ojciec ..

A ja zdradzam męża od zawsze ,nawet weszłam w nasz związek ze zdrada,miałam faceta na boku jak z moim mężem sie związałam...Nigdy nie czułam wyrzutów sumienia,moj maz jest OK.pod każdym wzgl.ale mam taki charakter ,ze lubie odmiane w łóżku...Ale gdy pierwszy raz zdradziłam swojego stałego kochanka,to płakałam przez dwa dni i myslałam, ze jestem najbardziej zeszmacona kobieta na swiecie ,ale mi to szybko przeszło...I lubie zdradę:-)dalej,moj ojciec tez taki był,moze jest troszkę prawdy w tym ,ze zdrade dziedziczy sie w genach...

Gość filka filka
rogaczowi nikt nie pomoze sam musi sie nad tym zastanowic ...jesli jej przebaczysz nigdy nie wspominaj o tym bo wkoncu sie ten zwiazek posypie

Gość tradita
Rogacz nie rozpacza jmlody jestes dasz rade poprostu zapomnij i nigdy nie wracajcie do tematu A swoja droga zrob jej tak dobrze jak nigdy do tad niech was poniesie dreszcz emocji wyzwolcie w sobie adrenalinke

Gość filka filka
mirabelka:D:D:D to akurat wykluczone ...tego jestem pewna hihih mam ta sama krew co moj ojciec i jego charakter ..poza tym moj tata napewno by to odkryl ma bardzo prznikliwa nature i umie wydusic kazda informacje od czlowieka tak ze ten sie nawet nie zorientuje mama by pewnie sie wygadala a ojciec jej nie przebaczyl by zdrady :D

Gość filka filka
ty tez odziedziczylas ale po kim?;);)

Gość filka filka
ja chyba wiem po kim to mam ..po dziadku to byl amant do smierci...nawet pamietam jeda pania co za nim sie uganiala hihi

Ona39letnia ty zwykła suka z cieczką jesteś po chuj brałaś ślub jak ciągle dupy dajesz, bez szacunku do drugiego człowieka, ludzie kurwy!

mirabelka-pestka...co do chorób,na razie jest wszytko OK.,ogólnie nie zabezpieczam się przed nimi,mam kontakt ze sprawdzonymi facetami(wiem, ze to podejscie dziecinne ,jak na mój wiek)ale Oni tez sa w jakichś zwiazkach i Im tez zalezy na zdrowiu.