Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem..

Czy tebletki anty likwidują świecącą sie skóre????

Polecane posty

Gość nie wiem..

Własnei mam pytanie wiem już ze tabletki anty są przepisywane przez lekarzy jako lek na pryszcze i ogole krosty.. a czy likwidują problem swiecenia sie skóry?????????

Gość hej hej
mi pomogla diana, przez 4 miesiące bralam, a teraz biore regulon juz prawie 1,5 roku, yasmin bralam trzy mies, niep omgoła

Gość nie wiem..
słuchaj i naprawde problem swiecenia skory zniknał??????????w ogole ci sie nie swiecial Moja skóra po 2 h od umycia swieci sie jak ...

Gość nie wiem..
hej hej prosze odp jest to dla mnie bardzo wazne

Tabletki często są przepisywane właśnie po to, by uregulować te sprawy - problemy z cerą,itp. Jeśli ktoś oczywiście ma z tym poważny problem. Ja brałam tabletki prawie rok i faktycznie twarz miałam jak pupcia niemowlaka, ale też wcześniej nie miałam jakichs wielkich problemów z cerą.Po tabletkach nie przetłuszczało mi się tak czolo, podobnie z włosami,itp.

Gość aha..
alia powiedz mi do jakiego lekarza poszłaś do gina czy endykrynologa zeby przepisał ci te tabletki????

Gość margarita005
swiecenie znika . w oogole moja cera z mieszanej zrobila sie sucha ale nie przesuszona nie ma zle . tabletki dostalam od ginekologa

Gość aha..
słuchaja gin Ci robił jakieś badanie hormonalne?????Czy tak od reki ci je przepisał????

Gość hej hej
mi pomgło, ale nie w całości, tylko że ja mam naprawdę poważne problemy ze skórą, idź do gina powiedz ze chccesz brać tabletki antykoncepcyjne, ktore pomoga Ci takze w kwestii cery, nie będzie żadnego problemu, zbada Cię i po sprawie, no chyba że jestes naprawdę bardzo mloda

Gość nie wiem..
mam swoje lata dwdziescia kilka wiec nie powinno byc problemu;)

Gość Mua
Brałam Diane35 przez 3 m-ce trądzik znikł i nie świeciłam się czasem prawie w ogóle, odstawiłam po kilku miesiącach pryszcze wróciły, a problem tłustej cery pojawił się na nowo prawie od razu. Teraz znowu brałam Diane pryszcze zeszły, nie świeciłam się, odstawiłam Diane trądzik na razie nie wraca, ale świecę się jak neon.

Gość nie wiem..
czyli wynika ztego ze poki bierzeszjest ok ale jak tylko na moment odstwisz juz problem sie pojawia:(

Gość właśnie tak wynika
i tak jest w 80% przypadków. Tabletki działaja tylko w trakcie ich brania. Potem wszystko wraca. Po co się truć??

Gość Debbie5
Odstawiłam Regulon 2 miesiące temu, a brałam właśnie na problemy z cerą. po odstawieniu pryszcze nie wróciły. także nie zawsze jest tak, że cera się pogarsza po odstawieniu tabletek!!