Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 012

studenci, ulejcie sobie żółci!

Polecane posty

Gość kelle
ja mam za tydzien wielgachny egzamin ktory mial byc testowy (taki z reszta jest podobno wymog dziekana) a teraz nam powiedzieli ze opisowka:/ caly rok pieprzyli ze tescik a tu prosze surprise! tak sie zalamalam ze chyba nie tkne ksiazek:/

Gość niebieskoookaa22
tknij, tknij:) a nóż:P przynajmniej śliczna pogoda:) oni wszyscy moga mi...:P 🖐️

Gość niebieskoookaa22
Qrwa jego mac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! napie***lają mnie już plecy od siedzenia nad książkami... a i tak nie przerobię wszystkiego do czwartku 😠 zamiast sie opalac, siedze w tej klatce (blok) 😡

Gość niebieskoookaa22
wypie***lam na balkon (1m na 1m :o)

Gość gosiaczkowo
zapraszam na www.gosiaczkowo.forumer.pl proszę o rejstrację i szczere, mądre wypowiedzi :) poszukuję pościarzów, moderatorów :) zapraszam :) i pozdrawiam :)

Gość fifitkaa
ALEŻ WY JESTESCIE ŻALOSNI, STUDENCIKI , CO WY O ZYCIU WIECIE ? MOZE DLA ODMIANY PODYSKUTUJEMY O ZACHOWANIU STUDENTOW, KTORE W CIAGU ZALEDWIE KILKU LAT ULEGLO KOLOSALNEJ PRZEMIANIE NA NIEKORZYSTNE. JESZCZE POD KONIEC LAT 90. STUDENTOW CECHOWALA KULTURA OSOBISTA I JAKIS NORMALNY UBIOR. A TERAZ ? PRZEDE WSZYSTKIM AROGANCJA, PRETENSJE DO SWIATA, NO I ROZMOWY JAKIE SIE SLYSZY WSROD DZIEWCZYN I CHLOPCOW, KTORZY WSIADAJA DO AUTOBUSU POD AKADEMIA ROLNICZA, AGH, UJ... ZENADA...TO JEDNO WIELKIE BARACHLO SPOD RYNSZTOKU...CO DRUGIE SLOWO : KURWA, JA PIERDOLE TEN EGZAMIN, ZJEBALAM KOLOSA, W CHUJ MNIE POCALUJCIE, ITP.. ZAL MI WAS I CIESZĘ SIĘ,ŻE SKONCZYLAM STUDIA JESZCZE WSROD NORMALNYCH LUDZI,CHOCIAZ BYLO TO ZALEDWIE CZTERY LATA TEMU.

Gość Heartbeat
Masz troche racji, ale nie musisz krzyczeć :| PS Jest ktoś z ARu Kraków? :D

Gość niebieskoookaa22
każdy ma chwile słabości:) ten topic jest do "ulania żółci" ... co też zrobiłam... odrazu mi lepiej:P

Gość niebieskoookaa22
p.s. ja nie jestem z ARu KrK ;)

Gość jak juz to
mam obronę a nic nie umiem jeszcze (pytań dowqiedziałam się w piątek ) aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość jak juz to
fifitko mam nadzieje, że dzieci nie będziesz miała bo jeszcze trafi ci się nieklulturalne... No bo w końcu teraz wszyscy studenci są tacy...Ty na pewno fajna jesteś:/

Gość niebieskoookaa22
o matko, ale się topic rozjechał :o nie martw się;) poczytaj dziś i co zrobic? idź jutro i rób dobrą minę do złej gry:P ja sie na tym nie znam... ale to zna się pytania jakie będa zadawane na obronie? skoro napisałaś tą pracę, to napewno na nie odpowiesz... ja jeszcze nie na tym etapie studiów;) ... wię cmogę się mylic:P