Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mizera

Kłucie w boku co to moze byc??

Polecane posty

Podczas stosunku, oprócz pozycji tzw.klasycznej, oczuwam kłucie w boku z prawej strony tak jakby wyrostek ale dlaczego tylko podczas stosunku? Dodam ze to raczej nie ciąża bo mialam normalnie okres skonczyl sie 3 dni temu, przed okresem tez mnie tak kłuło :( Co to moze byc?? :(

Gość mam podobnie.......
zapalenie przydatkow, do ginekologa po antybiotyk

a co to takiego?? Serio az tak źle? Od czego to moze byc??

Gość mam podobnie.......
jest to zapalenie jajnikow inaczej, czesto wlasnie bol jest podobny do bolu wyrostka, boli tez przy stosunku. Jest wiele czynnikow, moglo to byc po seksie, bakterie sie dostaly do jamy macicy i przeniosly na jajniki, od zimna, moglo cie przewiac, to tak jak z pecherzem. To da sie wyleczyc, jezeli nie bedziesz z tym wzlekac. Ginekolog zrobi ci USG dopochwowe, i zobaczy czy plyn sie nie zebral wokol jajnika, jezeli tak to jest to zapalenie, przepiecz czopki albo antybiotyk ,zalezy od wielkosci zapalenia. Nie leczone, moze prowadzic do bezplodnosci

a bolą te wszystkie badania?? Dzieki wogole za odpowiedzi chyba od razu jutro ide do ginekologa, mam nadzieje ze nie bede stac wkolejce przez miesiac do tego badania..tyle sie traz slyszy o służbie zdrowia ze az sie nie chce isc do lekarza :(

Gość mam podobnie.......
ginekolog robi to odrazu na fotelu jak jestes, nic nie boli, jest tylko lekko nie przyjemne, bo wprowadza ci takiego jakby peniska z gumka :),ale nie gleboko, wiec si enie przejmuj.

a ile kosztowały Twwoje antybiotyki i czy wogóle pomogły?? Juz sie tyle naczytalam o tej chorobie ze az sie boje, bezpłodności w wogóle , ale dopiero od miesiaca mam dolegliowsci, nie wiem czy to długo czy krótko. :(

Gość mam podobnie.......
jezeli nie jest to rozlegle zapalenie, to ja za czopki zaplacilam 4 zl, i mi pomogly, antybiotyki pewnie drozej, ja ich nie musialam brac. wszystko zalezy od stanu

a ile razy musiałyście odwiedzac ginekologa w tej sprawie? Wystarczył raz czy wiecej??

Gość mam podobnie.......
no to lekarz ci wszystko powie, czy masz zglosic sie na badania, ja nie musialam bo mi przeszlo, choc teraz i tak sie wybiram, bo znowu cos mnie pobolewa, no i oczywscie zrezygnuj ze wspolzycia narazie

Gość nie mam zaufanie do ginekologa
mojego. Zanim zaczelam brac anty mialam krwawienie pdiczas stosunku.Powiedziala,ze mam infeks\cje wirusowa, Wyelczyla mi to, potem zaczelam brac tabl.anty i podczas stosunku znowu krew sie pojawila i pojawia nadal.powiedzial,ze to normalne przy braniu tabletek pierwszy raz.Rozumiem to,bo z tego ,co wyczytalam wiele dziewczat wlasnie ma ten problem w dodatku biorac te same tebl, co ja.Ginekolog powiedzia,ze nie mam ani nadzerki ani torbieli.Niczego,co by powodowalo krwawienie, jednak ono caly czas jest i na dodsatek od dluzszego czasu czuje taki dyskomfort po lewej stronie.Boje sie wlasnie,ze to moze byc cos z jajnikiem.Ona mi usg nie robila, tylko na podstawie badania ginek. popwiedziala,ze nic mi nie jest.Jednak mnie caly czas ta krew zastanawia i te cos niby bol,ale nie bol, takieklocice z lewej strony.Nie wiem sama. ide na usg.

BYłam u gina. stwierdziła powiekszony jajnik, a potem okresliła to jako mały torbiel, a zapisała mi tabletki antykoncepcyjne :( mam tez mała nadżerke :(