Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość noo no noo remix

SONDA - Czy uderzyłabyś swojego chłopaka w twarz? a może juz to zrobiłaś?

Polecane posty

Gość noo no noo remix

co było tego przyczyną? faceci lubią kobiety twarde które czasami potrafią pokazac pazury i dac w pyszczek. miała taka sytuacja miejsce w waszym życiu?

Gość nigdy w zyciu
nie uznaję takich metod dyskusji

Gość tak 3 razy tak było
1 raz - klocilismy sie, on zlapal mnie za reke a ja druga uderzylam go w policzek 2 raz - niechcacy to bylo, nie wiedzialam, ze stoi tak blisko :P 3 raz - upil sie i chcial mnie pocalowac i sie ze mna kochac. to go otrzezwilam :P

Gość na pewno bym go nie uderzyła
i na pewno nie byłoby potrzeby

Gość absolutnie uwazamze
tyo najbardziej prymitywna forma agresji.mozna sie wkurzyc, ale zeby bic? w zyciu (chyba,ze w wlasnej obronie,ale chyba nie mowimy tutaj o tym) takie zahcowanie swiadczy ,ze chyba nie najlepiej sie w zwiazku uklada, brak komunikacji itp. bic kochana osobe? NIE !!!

Gość nie uderzyłabym
czy to do czegoś prowadzi? bez sensu. chyba nie chodzi o okazanie agresji, ale o porozumienie się w sytuacji konfliktowej. chociaż... na moim byłym stłukłam talerzyk... ale z nim nie było sensu rozmawiać.

Gość noo no noo remix
ja swojemu misiaczkowi wypi.... boksa w poniedzialek rano by do pracy nie musial isc i sobie odpoczal. dostal trzy dni zwolnienia i masci jakies na oklady. mus bylo by odpoczal bo juz sily mnie uzywac nie mial.

Gość _beznick_
chciał ode mnie odejść mówiąc coś o tym że na mnie nie zasługuje, że na pewno go rzucę, i takie inne bzdety kompletnie bez sensu do tego stopnia, że byłam zdezorientowana i nie wiedziałam o co mu chodzi ale ponieważ to była trzecia taka jazda w ciągu roku i miałam psychę nadszarpniętą huśtawką emocji, postanowiałam że chcę mieć jasność i dam mu pretekst i wtedy właśnie uderzyłam go w twarz no cóż, wyśmiał mnie wtedy ale też rozczuliło go to (wrrr, wtedy już miałam gdzieś jak on zareaguje) taki był pierwszy raz i mam nadzieję że następnego nie będzie, jesteśmy ciągle razem

Gość absolutnie uwazamze
chyab niebardzo kochacie te osoby skoro je bijecie, po co sie kisic w takim zwiazku?

Gość _beznick_
ja wtedy już chciałam żeby nie bawił się mną więcej a miał powód powiedzieć że mnie już nie kocha, bo bez sensu jest się rozstawać gdy dwie osoby się kochają

Gość mi sie zdarzylo
pare razy jak jestem zla to nie panuje nad soba i trzaslam go w policzek. ale ponoc babskie sie nie liczy i nie boli. ale moj kogucik powiedzial mi ze to bylo ostatni raz i ze nie pozwoli mi wiecej. to teraz go bije w plecy albo w rece bo nie moge sie powtrzymac tak mnie wkurza.

Gość eeeeeeeeeeee/////////
nie wiem,,wole sie poryczec i gadac z nim w takiej furii by rozwiazac problem niz go uderzyc, uwazam,ze to jest nijako ponizenie drugiej osoby, oczywiscie z samych siebnbie robimy kretynki w tym momencie...

Gość matka mojego eksa bardzo mnie
tak uderzylam go pare razy bo denerwowal mnie swoja chorobliwa zazdroscia,glupota. czy zaluje?chyba nie.

Gość Kocyk
Bardzo często,zresztą oboje raczej brutalnie do siebie podchodzimy :P