Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Klaudia Madowna

Dobrze ze lecia dała ciala

Polecane posty

1 minutę temu, Malowany napisał:

Ale to moje mroczne oblicze, jest jeszcze lepsza wersja mnie, ale to już dla wybrańców ☺️

To zabrzmiało jak wersja nie dla psa kiełbasy ale w stylu nie znasz mję jestem inna ale nie ty to odkryjesz. Czyli ogólnie bulszit i myslalam ze tylko kobiety się bawio w takiej dżramy

16 minut temu, OdbytnicaBoża napisał:

Nie rozumię co ma piernik do wiatraka. Zgubiłam zabawkę erotyczno. 

no o Elce chodzom legendy że dostaje 6 orgazmów pod rząd w 10 minut i uprawia seks z maolat po 6 godzin dziennie w tym za kamienico a jeszcze jej nie starcza i kupiła se maszynę heblująco za 6 tysięcy

Elcia 666

Edytowano przez mr_Kumpir

Przed chwilą, mr_Kumpir napisał:

no o Elce chodzom legendy że dostaje 6 orgazmów pod rząd w 10 minut i uprawia seks z maolat po 6 godzin dziennie w tym za kamienico a jeszcze jej nie starcza i kupiła se maszynę helująco za 6 tysięcy

Elcia 666

Zawsze takie legendy o kobiecie zapamietujecie. Czuje ze to przereklamowane. No i gdzie takom maszynę trzymać jak to wielkie i co dzieciom mówi że to hobby hors dla dorosłych?

Przed chwilą, OdbytnicaBoża napisał:

Zawsze takie legendy o kobiecie zapamietujecie. Czuje ze to przereklamowane. No i gdzie takom maszynę trzymać jak to wielkie i co dzieciom mówi że to hobby hors dla dorosłych?

może to można rozmontować

2 minuty temu, mr_Kumpir napisał:

no o Elce chodzom legendy że dostaje 6 orgazmów pod rząd w 10 minut i uprawia seks z maolat po 6 godzin dziennie w tym za kamienico a jeszcze jej nie starcza i kupiła se maszynę helująco za 6 tysięcy

Elcia 666

Leze 🤣

8 minut temu, Pusio sennik tak napisał:

Nie masz waluty rządzić typem...

przecież ty to mówisz każdej, ale ciekawe, że dopiero wtedy kiedy cię już odrzuci definitywnie, zrywając wszelki kontakt 😄

Edytowano przez choroszcz wzywa

Gary Oldman był zaje3isty w tym 

Edytowano przez mr_Kumpir

7 minut temu, OdbytnicaBoża napisał:

To zabrzmiało jak wersja nie dla psa kiełbasy ale w stylu nie znasz mję jestem inna ale nie ty to odkryjesz. Czyli ogólnie bulszit i myslalam ze tylko kobiety się bawio w takiej dżramy

Może trochę dziwnie. Fakt, ale w nic się nie bawię. Nie ten typ.

6 minut temu, OdbytnicaBoża napisał:

🤣😄 

3 minuty temu, choroszcz wzywa napisał:

przecież ty to mówisz każdej, ale ciekawe, że dopiero wtedy kiedy cię już odrzuci definitywnie, zrywając wszelki kontakt 😄

Nie pamiętam żebym to mówił kamczi anastazje czy pokusi 

Człowiek nie zwraca uwagi na wygląd zewnętrzny podkochoje się w charakterze to dostaje strzala w pysk o własny wygląd zewnętrzny przypuszczenia to wyjaśnia wtedy drugą stronę jakie były zasady gry 

1 minutę temu, Pusio sennik tak napisał:

Nie pamiętam żebym to mówił kamczi anastazje czy pokusi 

mówiłeś to każdej, która tutaj cię kopnęła w zad prócz tej tutki może, a tej ostatniej to chyba same fejki łykałeś 😄 bo te (może i prawdziwe) pół twarzy ryczącej 40-stki z tą sławetną "bruzdą" to nic ciekawego nie było

35 minut temu, Malowany napisał:

Jaraja mnie kobiety, które lubią dużo seksu i potrafią sporo w łóżku i czerpią z tego przyjemność.

Jaka uroda takie komplementy, pamiętaj tylko że ona żadnych wartości nie ma i nie ceni, póki trzymasz linie meczac się na dazku będzie skakac a potem pojawi się jakiś nowy i "chooj z tobą".

5 minut temu, choroszcz wzywa napisał:

mówiłeś to każdej, która tutaj cię kopnęła w zad prócz tej tutki może, a tej ostatniej to chyba same fejki łykałeś 😄 bo te (może i prawdziwe) pół twarzy ryczącej 40-stki z tą sławetną "bruzdą" to nic ciekawego nie było

Nie i nie będę się powtarzał. 

7 minut temu, mr_Kumpir napisał:

młoda Winona Ryder jest przeurocza

oj tak, w dodatku to jedna z naprawdę niewielu kobiet, która wyglądała dobrze w tak krótkim "chłopskim" fryzie

Przed chwilą, Pusio sennik tak napisał:

Nie i nie będę się powtarzał. 

oprócz tutki anastazji wszystkie zawsze krytykowałeś po ostatecznym kopie w zad, a jakaś kamczi sramczi z kowbo mnie nie interere, mówię o kafe

1 minutę temu, choroszcz wzywa napisał:

oprócz tutki anastazji wszystkie zawsze krytykowałeś po ostatecznym kopie w zad, a jakaś kamczi sramczi z kowbo mnie nie interere, mówię o kafe

Nie moja wina że tu ładnych dziewczyn brakuje, lol

Wiesz obrazanie ładnej dziewczyny nie ma sensu nawet po wszystkim i nawet z jakieś nvm co myślisz zemsty? To zupełnie tak jakby lachon wyzwywal że masz małego po wszystkim a ty byś miał 24cm knage. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się