Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Klaudia Madowna

Dobrze ze lecia dała ciala

Polecane posty

Ja to nawet lubię być raniony przez ladnom bo to mnie uczy pokory żeby się nie porywac z motykom na slonce ale gdy człowiek szuka w swojej lidze matrymonialnej jakieś samotne matki co obok modelki tiktoka nawet nie stały a te ci jadom od knura to trzeba mieć tupet.

2 minuty temu, Pusio sennik tak napisał:

Ja to nawet lubię być raniony przez ladnom bo to mnie uczy pokory żeby się nie porywac z motykom na slonce ale gdy człowiek szuka w swojej lidze matrymonialnej jakieś samotne matki co obok modelki tiktoka nawet nie stały a te ci jadom od knura to trzeba mieć tupet.

masz coś do samotnych matek ?

• Haha 1

Swojom droga najwięcej chamskich tekstów dostałem na necie od brzydkich. Ładne nawet jak nie som zainteresowane to majom klase powiedzieć to delikatnie. Widocznie doświadczenie i zadowolenie z życia. 

7 minut temu, Pusio sennik tak napisał:

Nie moja wina że tu ładnych dziewczyn brakuje, lol

tak, tak, przestają nagle być ładne, choć wcześniej simpiłeś jak oszalały do ich wyglądu głównie, bo ty na nic innego i tak nie zwracasz uwagi

skoro większość tych, których foty tu wypłynęły nie są choćby przeciętnie ładne, to ile ty musisz mieć? 3/10, 2/10? trochę obiektywizmu może? po tej focie którą wrzucałeś, widać było chociażby lekko ulaną szyję i brak ust  😄  rym cym miał znacznie atrakcyjniejsze półtwarzowe niż ty

2 minuty temu, mr_Kumpir napisał:

masz coś do samotnych matek ?

Tylko tyle że samotnym ojcem by gardzily będąc czystom kartom bez bagażu. 

1 minutę temu, Pusio sennik tak napisał:

Swojom droga najwięcej chamskich tekstów dostałem na necie od brzydkich. Ładne nawet jak nie som zainteresowane to majom klase powiedzieć to delikatnie. Widocznie doświadczenie i zadowolenie z życia. 

przecież dokładnie to samo można powiedzie o facetach 😄 także już wiadomo do jakiej grupy ty się zaliczasz 😄

1 minutę temu, choroszcz wzywa napisał:

tak, tak, przestają nagle być ładne, choć wcześniej simpiłeś jak oszalały do ich wyglądu głównie, bo ty na nic innego i tak nie zwracasz uwagi

skoro większość tych, których foty tu wypłynęły nie są choćby przeciętnie ładne, to ile ty musisz mieć? 3/10, 2/10? trochę obiektywizmu może? po tej focie którą wrzucałeś, widać było chociażby lekko ulaną szyję i brak ust  😄  rym cym miał znacznie atrakcyjniejsze półtwarzowe niż ty

To nie o mnie ja zwracam uwagę na wszelkie rzeczy. 

Facet nie powinien mieć ust... To domena kobiet. Dlatego sobie powiększają. 

10 minut temu, Pusio sennik tak napisał:

Bo nie som księżniczki i nigdy nie były. 

no tak, anastazja za to była wielką ksieżniczką 🤣🤣 nie wytrzymam

1 minutę temu, choroszcz wzywa napisał:

przecież dokładnie to samo można powiedzie o facetach 😄 także już wiadomo do jakiej grupy ty się zaliczasz 😄

Zupełnie też nie ja. Nigdy nie cisne na start żeby odbila tylko daje szansę może charakterem nadrobi.

To nie o mnie ja zwracam uwagę na wszelkie rzeczy. 

Facet nie powinien mieć ust... To domena kobiet. Dlatego sobie powiększają. 

kolejna bzdura 😄 każda woli ładne usta, średnie lub pełne, w najgorszym razie małe, ale nie tak mikre jak twoje 

7 minut temu, Pusio sennik tak napisał:

Zupełnie też nie ja. Nigdy nie cisne na start żeby odbila tylko daje szansę może charakterem nadrobi.

ty cisnąć zaczynasz zawsze kiedy widzisz, że jakaś cię nie chce, albo woli innych, wiec się wpisujesz w stereotyp zakompleksionych brzydali

Edytowano przez choroszcz wzywa

4 minuty temu, choroszcz wzywa napisał:

ty cisnąć zaczynasz zawsze kiedy widzisz, że jakaś cię nie chce, albo woli innych, wiec się wpisujesz w stereotyp zakompleksionych brzydali

A kiedy mam cisnac na samym początku? Schylam się do każdej ligi już i próbuje dostrzeć piękno w innych aspekty 

1 minutę temu, OdbytnicaBoża napisał:

A facet to jakiś lepszy

facet musi być jedynie ciut ładniejszy od diabła, myć się tylko wtedy kiedy zaczyna podśmierdywać i psiknąć od święta jakimś bondem lub brutalem 🤣

• Thanks 1

2 minuty temu, choroszcz wzywa napisał:

facet musi być jedynie ciut ładniejszy od diabła, myć się tylko wtedy kiedy zaczyna podśmierdywać i psiknąć od święta jakimś bondem lub brutalem 🤣

Wgl nie wiesz o co chodzi. Elka na samym początku znajomości robiła narracje że wygląd zewnętrzny nie jest ważny liczy się wnętrze itd itp pustakiem została lub się odkryla po małolat albo malowany. 

Przed chwilą, choroszcz wzywa napisał:

forever retarde by pasowało bardziej

Jak zarzucila takom narracje to ja też jej nie cisnolem no ale teraz obrosla w piórka bo typek na dazku ma branie zobaczymy jeszcze jak długo 

Wgl nie wiesz o co chodzi. Elka na samym początku znajomości robiła narracje że wygląd zewnętrzny nie jest ważny liczy się wnętrze itd itp pustakiem została lub się odkryla po małolat albo malowany. 

Dalej tak uważam.

Jezu skończ. Skamlesz za kazdo karyno z którą pisałeś. Tacy są najgorsi. Potem cie nękają bo mają coś z deklem

• Thanks 1

4 minuty temu, OdbytnicaBoża napisał:

Jezu skończ. Skamlesz za kazdo karyno z którą pisałeś. Tacy są najgorsi. Potem cie nękają bo mają coś z deklem

Jak się nauczom zrywac z szacunkiem dla drugiej osoby to nie będzie problemu. 

Przykładowo anastazje mówi słuchaj mogę mieć bogatszego który mnie zapewni godne życie na najwyższym poziomie od startu.

Ty mówisz ale on ciebie nie będzie tak wpatrzony i kochał. 

Ona mówi ale mi zależy tylko na pieniądzach.

No i ok. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się