Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przestraszylam sie buuu

Brazowy SLUZ 4 dni przed okresem??!!

Polecane posty

Mam dostac w czwartek okres, a wczoraj wieczorem zobaczylam odrobinke takiego jakby brazowego sluzu, jakby skrzepik jakis :o Nie mam pojecia co to! Dzieczyzy miala ktoras z was tak?? Ciaza to nie jest - nie wspolzylam nie bylo nawet pettingu...nie dalej jak 1,5 miesiaca temu bylam badana-mialam usc dopochwowe i zewnwtrzne tez i wziernik- wszysko bylo ok! A jeszcze tydzien temu tez bylam u gin. i badala mnie, tylko bez wziernika-kurcze co to moze byc? moze ktoras z was tak miala?? bola mnie piersi to chyba zbliza sie okres, bo w ciaze z powietrza ciezko uwierzyc :( pojde do gin w srode ale chyba osiwieje do tego czasu :(:(

Gość nic takiego
to tylko plamienie

aha teraz zniknal i nie ma! tylko wczoraj jak robilam siusiu wieczorem to bylo troszeczke :( myslalam ze to okres, ale juz nic nie ma!

Gość też tak czasem mam

serio? ja nigdy tak nie mialam, dlatego wpadlam w panike, ale mialam robione to usg zewnetrzne i wewnetrzne, wiec powinno byc ok? posieszylyscie mnie ...moze to przesilenie wiosenne...a jeszcze przedwczoraj wypilam 4 wapna, moze to tez mialo jakis wplyw? piersi mnie bola dosc mocno wiec chyab sie okres zbliza :o

Gość to normalne
rzeczywiście trochę spanikowałaś, no ale jak masz tak pierwszy raz.... Ja mam tak baardzo często..To naprawdę nic takiego!

troche mnie uspokoilas dzieki :) tylko sie zdziwilam ze byl wczoraj przez chwilke, teraz juz nie ma a okres dopiero w czwartek...echhh zycie ;)