Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przestraszylam sie buuu

Brazowy SLUZ 4 dni przed okresem?????

Polecane posty

Gość przestraszylam sie buuu

Mam dostac w czwartek okres, a wczoraj wieczorem zobaczylam odrobinke takiego jakby brazowego sluzu, jakby skrzepik jakis Nie mam pojecia co to! Dzieczyzy miala ktoras z was tak?? Ciaza to nie jest - nie wspolzylam nie bylo nawet pettingu...nie dalej jak 1,5 miesiaca temu bylam badana-mialam usc dopochwowe i zewnwtrzne tez i wziernik- wszysko bylo ok! A jeszcze tydzien temu tez bylam u gin. i badala mnie, tylko bez wziernika-kurcze co to moze byc? moze ktoras z was tak miala?? bola mnie piersi to chyba zbliza sie okres, bo w ciaze z powietrza ciezko uwierzyc pojde do gin w srode ale chyba osiwieje do tego czasu :( teraz zniknal i juz nic nie mam :(

Gość hmhmhmmmhmmmhh
dzoewczyny mialyscie tak? bo umre ze strachu! juz namwet mysle ze to ciaza, tylko za chwile sobie przypominam ze nuby jak? nie uprawialam ani seksu ani pettingu!! moze to jakies zaburzenia hormonalne? albo mzoe to przez te wypite 4 wapna? pisalo zeby nei brac wiecej niz jedno....no juz nic nei wiem:(:(

Gość anii
Spokojnie, to zupełnie normalne z tym brązowym śluzem. ja czasem tez tak mam takie minimalne brązowe plamienie na kilka dni przed okresem. także nie ma co panikować!

Gość hmhmhmmmhmmmhh
anii dziekuje ci bardzo, spanikowalam bo mam tak pierwszy raz, bylo tego tylko troszeczke wczoraj, dzis juz nic, potem mialam sluz bialawy...jejku :(:( a okres mam miec w czwartek:( zaraz bede w ciazy urojonej z powietrza :P

Gość nie denerwuj się
ja mam tak zawsze przed okresem i zawsze pare dni po (wkurzające!!) gin raz mi tłumaczył, z to przez nadzerkę.. faktycznie po wypalaniu te brązowe upławy zniknęły. jednak od paru miesięcy znów są, a nadżerki juz nie ma..

Gość anii
też tak miewam, że ustaje to delikatne plamienie i mam tuż przed okresem biały, nieprzezroczysty śluz, troszkę go jest. gdybys miała takie plamienia przed 2 tygodnie i dłużej, to byś miała powód do niepokoju. a jeszcze jak Cię piersi bolą, to na bank to przed okresem, w ostatnim cyklu mnie też bolały przed okresem. a jak nie wpspółżyłaś, to ciąża jest wykluczona.