Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katamaran

brud pod zapachem dezodorantu- polscy mężczyźni

Polecane posty

Gość katamaran

http://wiadomosci.o2.pl/?s=512&t=6559 taka jest prawda, smutna ale prawdziwa, czesto w klubach jestem świadkiem nie mycia rąk przez mężczyzn, poproetu sikają, chowają ptaka i wycierają lub nie rękę w jakiś papier czy nawet spodnie! Obrzydliwi sa polscy faceci :P

Gość wielka pomyłka
w mojej pracy jest odwrotnie to kobiety unikaja wody nie kapia sie ot takie brudaski a my panowie 100% pielegnacji

Gość katamaran
tiiia akurat :> 100%? chciałabym to zobaczyć... między bajki ten text włożę

Nie można wszystkich szufladkować jednakowo.I kobiety i mężczyżni nie dbający o higienę śmierdzą.Spotykam obie płci obok , których nie da się przejść, a wczoraj na poczcie stałam za facetem tak niesamowicie śmierdzącym, że musiałam wyjść na zewnatrz,ale i kobitki śmierdzą, szczególnie jak się nie wydepilują i zakładają bieliznę, czy ubrania z poprzednich dni, taki śmierdzący stary pot od razu wskazuje, że osoba się nie myje.Moi mężczyżni tzn. mąż i syn, zawsze pachną i dbają o higienę, dlatego muszę stanąć w ich obronie.

Nie można wszystkich szufladkować jednakowo.I kobiety i mężczyżni nie dbający o higienę śmierdzą.Spotykam obie płci obok , których nie da się przejść, a wczoraj na poczcie stałam za facetem tak niesamowicie śmierdzącym, że musiałam wyjść na zewnatrz,ale i kobitki śmierdzą, szczególnie jak się nie wydepilują i zakładają bieliznę, czy ubrania z poprzednich dni, taki śmierdzący stary pot od razu wskazuje, że osoba się nie myje.Moi mężczyżni tzn. mąż i syn, zawsze pachną i dbają o higienę, dlatego muszę stanąć w ich obronie.