Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam tak samo jak ty

faceci babki! co myslicie o laskach 157-161cm?

Polecane posty

Gość mam tak samo jak ty

bo ja ajkos dziwnie je postrzegam, tzn troche jak dzieci

Gość florian
A kto ma taka duza laske

Gość ja chyba wole
takie ponad 165cm

Ale jakich drewnianych czy białych - dla niewidomych ??

A ja mam wlasnie wzrost mieszczacy sie w przedziale, ktory podalas/podales i uwazam,ze jest to idelany wzrost dla kobiety. Uwazam niskie i szczuple kobiety za ideal kobiecej urody i gdybym byla facetem,to wlasnie taka kobieta by mi sie podobala- niska, szczupla,ale nie przesadnie, z okragla pupa i sredniej wielkosci piersiami, najchetniej brunetka (czyli wypisz, wymaluj ja ;) ). Mysle,ze takie niewysokie kobiety sa bardzo delikatne i bardzo seksowne- z dziecmi maja niewiele wspolnego. Lepiej miec w moim przekonaniu 158 niz np 188 cm. Takie wysoki wzrostu uwazam,za wyjatkowo malo kobiecy (nie obrazajac nikogo).

Gość florian
Mialas napisac co sadzisz a laskach meskich na 157-161cm a ty jakies tu bzdury wypisujesz :O . Jestem tym zdegustowany 😡

Gość a ja jestem wysoka
i coraz bardziej sie z tego ciesze bo z wiekiem czlowiek sie kurczy i robi sie zbity male kobiety z wiekiem wyglądają coraz starzej a wysokie smukle mlodziej i tez sie ciesze ze jestem taka wysoka mam 178 :)

Gość tez mam ciemne wlosy
i 158cm,ale cudnie byloby miec 170-mozna chodzic w czym sie chce i wyglda sie super, a tak wygladam jak skrzat

Gość kurde to ile trzeba miec
wzrostu żeby chodzić na starośc z laską o długości 160cm??!! ;-)

Ja tam sie nie czuje jak skrzat. I raczej sie nie zgadzam ze stwierdzeniem,ze wysokie kobiety dluzej wygladaja mlodo. To jest sprawa indywidualna,bo kazdy troche inaczej sie starzeje. Jedno jest pewne: mlodziej wygladaja kobiety szczuple,a czy sa wysokie czy niskie,to juz jest sprawa drugorzedna. Owszem czlowiek \"kurczy\" sie z wiekiem, ale nastepuje to dopiero kolo siedemdziesiatki, a poza tym jest to zaledwie pare cm, wiec nie wiem czemu mialabym sobie tym obciazac psychike :D

To już taka moja opinia czerpana z forum f8 ale ponoć te małe mają \"małe\" i nie są źródłem frustracji facetów z \"małymi\" - bo te duże to potrzebują \"dużych\" i dlatego żaden facet poniżej 17 cm nie jest w stanie dać im satysfakcji seksualnej :(

Gość oj szczupłe mają więcej
zmarszczek niż grubawe.

Gość do zielono-czerwona
witam ideał kobiecości :D ale skromnościa to Ty nie grzeszysz :O Wygląd - OK, ale z charakterkiem to odpadasz w przedbiegach :O

Gość a ja ją polubiłam
o miło czytać Polkę, która jest z siebie zadowolona. malkontenctwo to nasza przywara.

Gość do zielono-czerwona
być z siebie zadowolonym a uważać się za ideał kobiecości to dwie różne rzeczy. Czasem jest bardzo cienka granica pomiędzy zadowoleniem z samej siebie a zwykłą zarozumiałości i samouwielbieniem. mam nadzieje, ze tylko tak jej się napisało ;)

Haha napisalam to pol zartem jakbys nie zauwazyl. Poza tym nie powiedzialam,ze generalnie jestem idealem kobiecej urody i uwazam sie za niewiadomo co, tylko,ze DLA MNIE taki wyglad jest idealny. I ciesze sie,ze wygladam wlasnie tak. Co zlego jest w akceptacji wlasnego wygladu?

Gość tak se pisze
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! HAHA! O JESSSU, dawno się tak nie śmiałam... do "a ja jestem wysoka": wiesz, z wiekiem każdy wygląda starzej, uwierz ;DDDDDDDDDDDDDD

Gość do zielono-czerwona
nie ma nic złego w akceptacji własnego wyglądu. Tego nie napisałem. Tylko o tej cienkiej granicy..... 🖐️

Gość do tak se pisze
mysle ze o skladnie chodzilo smuklejsze pozniej sie starzeją wizualnie;)

Gość macowa
Mysle, ze takich lasek jest zatrzesienie i wcale nie wygladaja dziwnie tylko bardzo standardowo. Poza tym, nie przyszlo mi do glowy, zeby oceniac ludzi po wzroscie, raczej patrze na charakter.

Gość ale w was ohydne kurduple
krótkonogie

Gość facioasa
mysle ze najlepiej maja te ze srednim wzrostem, od 165 do 175 NIE SA ANI ZA DUZE ANI ZA MAłE

Gość Pobloc
nigdy nie umówiłbym się z małą kobietą (niską). Dla mnie wzrost to jeden z atrybutów atrakcyjności. Kobieta powinna być wysoka szczupła mieć długie nogi. 175-8cm to ideał kobiety. Zresztą nie bez powodu "karły" chodzą na obcasach, podnoszą się i z zazdrością patrzą na modelki! Małe kobiety są dla mnie asexualne, niekobiece wyjątkowo, takie niewyrośniętę. Mają krótkie nogi i są niskoskanalizowane.Choćby nie wiem jak twarz miały ładną, nigdy nie będą laskami, tylko śmiesznie i niepoważnie wyglądającymi karzełkami:(

Gość jezuuuuu...
jak ja nie cierpie takich kurdupli niewyrosnietych! Cala Polska w takich niereprezentacyjnych niewyrostkach i krótkoosadzonych wypierdkach. Niski wztost czesto maja wieśniacy którzy wyjechali ze wsi i przenieśłi sie do miasta

Gość Dwa+2
średni wzrost to poprostu średni wzrost. Nie maj to jak wysoka laska to jest dopiero prezencjka atrakcyjnosc. Szczupła. ładnie zbudowana.Szkoda ze po naszych ulicach tak rzadko spotkać taką atrakcję. Sredni wzrost to taka "przecietniara" niczym się nie wyrożniająca, taki szarak, a te 157-161 to jak dzieci wyglądają, obleśnie i niekobieco! Lepiej szpile zakłądajcie bo wygladacie komicznie......................

Gość Asnika
a ja mam niestety 162cm i strasznie chciałąbym mieć jakies 175cm być wysoką modelką.to w koncu ideał. a tak jestem mala, nizsza od wielu i czuje sie jak nastolatek a nie jak kobieta, nieatrakcyjna i z krókimi nogami i kaczym tyłkiem. Pozdrawiam:((

Gość facioasa
A ja mam 170 i okey dla Dwa+2 jestem średniakiem, szarakiem okey!!! Jednak ani nie jestem tyczka, wielka baba, z wielkimi stopami wyzsza od wiekszosci facetow..(po wy polaczki faceci wielkie wymagania , a sami kurduple niezadbane) ani nie jestem karzelkiem wygladajacym jak dziecko. Nie zalezy mi na tym, zeby wszyscy faceci na mnie zracali uwagi, bo nie jest to dla mnie wyznacznikiem mojego poczucia wartosci!! Natomiast z obserwacji wiem, ze ładna twarz ma duze znaczenie. bo co z tego ze laska jest wielka i patykowata , a twarz ma jak facet albo totalnie jest nieatrakcyjna!!Okey patrzy sie wtedy tylko na figure! Angelina Jolie nie ma 180, z tego co wiem około 170 , a ma piekna twarz , kobiecie kształty, oryginalna osobowsc, zgrabna sylwetka i jest wiele atrakcyjniesza od niektoryc szczudłowatych modelek(nie mowie o aDrianie Limie bo jest sliczna), ktore sa po prostu brzydkie, tylkoz ze chude, kosciaste i wysokie !!! Poza tym atrakcyjnosc zalezy takze od sposobu bycia, stylu ubierania sie, gustu, zadbania , fryzury i sposobu poruszania sie!!!! to wszystko tworzy cos nieuchwytnego, ze kobieta sie podoba!!! A NIE SAM WZROST!! JAK WZROST JEST MIERNIKIEM ATRAKCYJNOSCI KOBIET to naprawde jestescie krotkowzroczni!!!

Albo mi sie wydaje, albo prawie wszystkie wpisy na tym topicu sa tego samego autora/autorki :O