Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wannabe dolphin

a Ty czym chciałabys być?

Polecane posty

Gość wannabe dolphin

ja delfinem.delfin se pływa i ma wszystko w dupie,jest z natury wesoły,wesoły z faktu istnienia. Nie musi martwić się o niechcianą ciąże,obce mu lęki o swoja pozycję-gdyż jedyną jego możliwą pozycja jest bycie delfinem.I seks mu sprawia przyjemność. Nie martwi się chorobami,bo jak zachoruje to po prostu umiera.Nie musi użerać się ze służbą zdrowia. I do szkoły chodzić nie musi.Być delfinem to prawidziwa przyjemność. Delfiny to mają święty spokój

ja kotem - takim jak mój - nic nie robi, je, śpi - tylko ostatnio juz sie ruszać nie może .. ale ponoć ma wiecej żyć do dyspozycji :D to jak juz sie przejem i ruszac przestane i umre to potem znów i znów i znów (9 razy chyba?) fajna sprawa:)

Pragnę zwrócic uwagę szanownych państwa że pytanie brzmi : Czym ? A więc chodzi o przedmiot martwy. Jakiej pogrady by nie miec dla kury, jest ona zywa. Nie biorę oczywiście pod uwage tego że ktos wolał by byc rosołem. :o

Gość ja ja ja
telefonem komorkowym!!!

czyym? o nie :( to faktycznie lekka pomyłka.. ale czym - to chyba czymś co sie przydać ma- gdyby to było meskie forum pewnie bylaby to szminka lub wibrator :p ale... ale w takiej sytuacji to ja chyba niewiem :D

Gość hasanik
stringami mojego faceta

Gość sawera
wannabe dolphin -bedziesz sobie plywac jako delfin dopoki cie jakis klusownik nie zabije harpunem,niestety taki los tych pieknych zwierzat

Gość hasanik
stringami mojego faceta

Gość tak sobie spiewam
"A ty kim? Kim dla mnie mógłbyś być? Może czymś w dotyku miłym Tak jak plusz??"

Gość wannabe dolphin
o jeny tam,a czlowiek moze sie raz dwa rozmiazdzyc na papke w wypadku w kazde istnienie wpisane jest ryzyko śmierci

Ja, jesli o zwierzeta chodzi, to ptakiem albo motylem. Jesli o rzeczy to torebka kruchych ciasteczek z marmolada malinowa.

Gość blablakk
Ja marze żeby być na miejscu mojego kota. Nie ma żadnych problemów. Niczym się nie przejmuje. Nie musi iść do pracy. W zimie leży sobie za piecem, a w lecie rozkłada się w cieniu drzewa. Cały dzień tylko śpi albo żre. Jak ma ochote to sobie wychodzi wieczorem na panienki i nie musi przez resztę życia ponosić konsekwencji bycia ojcem.

Gość Optymistka
zapomniana, ulubiona piosenka. odpoczywalabym, a od czasu do czasu brzmiala ku ogolnej radosci i nostalgii sluchacza

Gość blablakk
jak chce to wychodzi wieczorem, porucha sobie i wraca do domu spałaszować puszkę z mięsem by mieć potem siłe leżakować na kanapie. Ten to ma życie

Gość wombatem