Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plisshelp

CZYM SIE ROZNI PEDAGOGIKA SPECJALNA OD PRACY SOCJALNEJ??

Polecane posty

Gość plisshelp

Gość plisshelp
Wybieram sie na studia pedagiczne ale mam problem z wybraniem profilu..czy moze mi ktos wytłumaczyc jaka jest roznica miedzy praca socjalna a pedagogika specjalna? i na ktorym kierunku jest wiecej studentow (lub ubiega sie na przyjecie tam)

Gość plisshelp
pliss pomocy

Gość onka3
pedagokika specjalna daje mozliwosc pracy np. z dziecmi specjalnej troski a praca socjalna daje ci mozlwość zzatrudnienia np. w ośrodkach pomocy spoełcznej, szpitalch domach pomoc społecznej

Gość dziewczyna syna
Po co Ci ta pedagogika? Co Ty po tym bedziesz robiła? Na pol etatu w szkolce zapitalala? Wybieraj sie na studia, ktore zapewnią ci w przyszłości godziwe zycie. Pozdrawiam i przepraszam ze zamieszalam

Gość plisshelp
Po1 po studiach i tak chece na stałe do stanow...a chce zrobic tu ktorys z tych kierunkow poniewaz licza sie za granica Po2 musze isc na studia zaoczne poniewaz nie stac mnie na studia dzienne a na tygodniu musze pracowac Po3 nie wiem cczy dostane sie na jakies inne stuia :/

Gość dziewczyna syna
jezeli chodzi o zaoczne to wszedzie sie dostaniesz, bo nie ma egzaminow a tu chodzi o kase teraz kazda szkola liczy sie za granica

ja jestem po pedagogice opiekunczr i pracy socjalnej popieram pracy nie ma nie idz na to :(

Gość ooooo...
Kacia... a gdzie studiowałas? Ja tez mam pedagogike opiekunczą i pracy socjalnej

Gość dziewczyna syna
kaciaa i ooooooooo ----------> Wy byscie sie przydały tu w Anglii, tu jest praca w Domach Opieki itp. Przykro mi ze nie macie pracy Pozdrawiam

Gość dobra praca
po takich stuiach masz możliwość dobrej pracy - dobrej, bo satysfakcjonującej i dobrze płatnej. Trzeba tylko się postarać ;) Nic więcej nie powiem 🖐️

Gość ooooo...
Dzieki... ja juz pracuje w urzedzie

Gość Pedagogika specjalna
ma swoje kierunki: - tyflopegagogike, pedagogike terapeutyczną, oligofrenopedagogikę, surdopedagogikę