Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość objaw ciazy___

tzw.szklane oczy-czy to objaw wczesnej ciazy??

Polecane posty

Gość objaw ciazy___

mam dziwne szkliste oczy,jesli bym byla to w 9 dniu ciazy.czy to mozliwe ze taki objaw moze wystapic??

Gość hahhahahhahahha
hahahhahhahah

Gość objaw ciazy___
czy to mozliwe????:(

ja jestem juz w 6 tygodniu i musze przyznac ze nie mialam,zednych \"szklistych\" oczow :) cos Ci poradze: nie denerwuj sie i nie panikuj :) powiem tak ;) juz nieraz wydawalo mi sie,ze jestem w ciaży-bo wynajdowalam w sobie wszystkie objawy, a kiedy naprawde zaszłam- przekonalam sie ze sa one calkiem rózne od tych wczesniejszych wyimaginowanych :) [troszku namieszalam,ale mam nadzieje,ze wiesz o co mi chodzi -- kobieta jesli chce to naprawde potrafi wmowic sobie wszystko :) ] pozdrawiam i głowa do góry :) 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

Gość to jest
NA PEWNO właśnie objaw 9 - dniowej ciąży :-) :-) :-)

Gość objaw ciazy___
z tym ze ja mialam moje 7 dniiowa przerwe w czasie branie pigulek o tu powinien byc juz w sobote okres z odstawienia.tymczasem w srode mam zaczyc kolejne opak. a ja okresu w czasie przerwy kuzwa nie mialam,czy to normalne i moze sie zdarzyc??panikuje

Gość hm hmmm
tak puste osoby jak ty wogole nie powinny sie zabierac za sex :D

Gość zalamana i smutna_____
to pytanie jest i tak calkiem normalne,w porownaniu do tego jakie tu sa.nie wiem wiec pytam czy sa laski ktore tez tak mialy

Gość 9 dnia
szkliste oczy. 10 dnia rozwolnienie , 11 włosy sie bardzo ci przetluszcza, 12 dnia bedzie zatwrdzenie...:)

pytanie --- owszem - calkiem normalne... naprawde nie panikuj - bo tym tylko pogarszasz sytuacje :( jak wiemy--stres jest przyczyna opoznienia okresu... moze poporostu idz do apteki i kup test ?? napewno sie uspokoisz :) głowa do góry :)

Gość objaw ciazy____
pytam o ta 7 dniowa przerwe! czy to mozliwe ze nia ma okresu a powinien byc z dostawienia

Gość jak nie ma okresu
z odstawienia, to nei jestet normalne, to moze oznaczac ciaze ale ciezko ja podejrzewac przy tak wysokiej skutecznosci pigulek, to jakies zaburzenia hormonalne

Gość jak nie ma okresu
tfu mialo byc jak nie ma plamienia z odstawienia

Gość bardzia
oczywiscie ze taki moze byc jeden z pierwszych objawow na wszelki wypadek nie pali i unikaj zadymionych knajp zeby nieszkodzic dzidzi od pierwszych dni dobrze jest tez szybko powiedziec rozicom bo i tak sie dowiedza a i jeszcze jedno jako pierwszy objaw tez szybko pojawia sie kreska na brzuchu i to juz wtedy na 100 proc prawie pewnosc pa

Gość przeciwniczka mężczyzn
szklane oczy, oczywiście! porucznik Columbo był zatem trochę w ciąży dokładnie w połowie

Gość tralala_______________________
MIAL TAK KTOSßCZY TO OD RAZU MUSI OZNACZAC CIAZEßß

Gość you are dismissed....__
to calkiem normalne ze nawet w czasie przerwy nie ma krwawienia! juz tak 3 razy mialam,odczekalam ten tydzien i wzielam normalnie 2 tabl.z nowego opakowania. i po tym nowym opak.dostalam okres ,czyli to mozliwe i calkiem normalne,wiec nie ma sie co martwic. to tez od stresu,antybiotykow,od tego ze sobie wmawiasz ciaze,jesli mialam jakies przezycie.tym bardziej jesli bierzesz juz od paru mies.pigulki. nie ma co panikowac,wez nastepne opak,i po nim znow dostaniesz. papa buzka

Gość stenia123
jaka kreska na brzuchu? oco chodzi? pierwsze słyszę. Mogłabys rozwinąć?

Gość you are dismissed....__
oni cie kituje! ta linia na brzuchu robi sie ok.5 czy 6 mies. ciazy,poczytaj sobie o tym . od pepka idzie taka ciemny linia,widoczne jest to u brunetek najbardziej ale nie tak szybko_!

Gość bardzia
kurde, nic nie kituje normalnie tak sie dzieje, troche pod pepkiem a nad linią gdzie Ci sie zaczyna , no to wiesz owlosienie łonowe to tam jak sie jest juz w ciazy po 3-4 dniach mozna wypatrzyc kreske na brzuszku to znak ze Twoj organizm zaczyna sie przestawiac i szykuje miejsce na ciaze to sie dzieje na prawde, od pierwszej chwili po zaplodnieniu w organizmie jest jakby trzesienie ziemi - takie to zmiany i stad te szkliste oczy i kreska serio

Gość wyjmij szkla kontaktowe
to ci ciaza przejdzie