Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość latawica

Kto kiedys lecia z wizzair ??

Polecane posty

Gość latawica

Wybieram sie w czerwcu do Girony z Katowic z "wizzair", interesuje mnie opinie na temat tej lini lotniczej . A moze ktos sie wybiera w te wakacje w tym samym kierunku?

Gość tak se pisze
ja lecę jutro wizzair, jak wrócę, napiszę jak było

Gość krecik w okularach
leciałam normalne linie , nie mam jakiegoś specjalnego zdania , wsiada sie , leci 2 godzinki i wysiada , szybko , tanio do katowic i krakowa jest wygodny dojazd z lotniska (busami) , tylko trochę drogi (do krakowa kosztuje 50 zł)

Gość latawica
A czy w Katowicach jest jedno lotnisko czy wiecej? Ja jestem z Poznania i nie chcialabym sie błąkac po Katowicach szukając tego odpowiedniego lotniska. Dzięki wszystkim za odpowiedzi ;-)

Gość latawica
tak se pisze... dokąd lecisz?napisz ja wrocisz prosze

Gość beczka śmiechu
jest jedno lotnisko, Katowice-Pyrzowice, autobus na lotnisko odjeźdza spod dworca PKP. Wizzair jest ok, linie jak linie, spoko. Miłego lotu.

Gość krecik w okularach
to od wizzaira jest w pyrzowicach , czy są jakieś inne to nie wiem. W każdym razie to dobre 40 km od katowic

Gość wermut
jak raz lecialam, to spadlismy, ale jakos nikt sie nie potlukl :P

Gość beczka śmiechu
autobusem na lotnisko jedzie sie 40 minut, bo są liczne objazdy ze względu na remomt dróg, ale dostaniesz sie bez problemu

Gość krecik w okularach
beczka , a co to za autobus ? to te busiki od matuszka ? czy są jakieś inne jeszcze ? zawsze jeździłam matuszkiem do krakowa , ale zdzierstwo takie , że jakby było coś tańszego , to chętnie bym jechała do katowic tym tańszym

Gość latawica
Wermut ..dobre ;-) Jade samochodem wiec mam wygodniej.Wiem ze pytania moga byc "smieszne" ale pierwszy raz wybieram sie w taką podróz sama i mam sto pytan do...;-)

Gość krecik w okularach
no to tak jest , że musisz się zgłosić do check in minimum 45 minut przed odlotem , a możesz już 2 h przed odlotem. Jak jesteś jedną z 60 pierwszych osób , to masz pierwszeństwo przy wsiadaniu do samolotu (najpierw wchodzi te 60 osób). No i nie ma żadnych darmowych napojów ani cukierków ani nic. To chyba wszystko co trzeba wiedzieć :)

Gość beczka śmiechu
to jest autobus aglomeracji katowickiej, wsiada sie pod dworcem PKP, bilet kosztuje 20 zl, dojeźdza na same lotnisko to jest link do "możliwych" dojazdów na lotnisko http://www.gtl.com.pl/index.html?page=dojazdy,2 :-)

Gość krecik w okularach
dzięki :) widzę , że ceny porównywalne

Gość celebre 23
ja latam regularnie z katowic i nie narzekam, obsluga mila

Gość smileyface1
ja lecialam z nimi raz i wiecej nie polece!!! Skasowali mnie za maly nadbagaz jak za zboze, samolot ciasny, ludzi pelno, porazka na maxa...

Gość 5555555555
z katowic to trochę mało szczegółowo powiedziane. Pyzrzowice są 30 km dalej (dla niektórych bliżej)

Gość proffessore kreatore
no tak , ale tanio; to wiadomo , że ludzi będzie pełno; zresztą 2 godziny to chyba idzie wytrzymać a propos mało miejsca - jest jeden rzad , mniej więcej na środku samolotu , gdzie rząd jest szerszy niż pozostałe - tam warto usiąść , jest wygodniej

Ja leciałam :) Nie narzekam a z powrotem z Londynu to było tak mało ludzi, że siedziałam sama na 3 miejscach! ;)

Gość wyspa
Również leciałam z wizzair'em. Jestem zadowolona. Faktycznie Przyrzowice z Katowicami niewiele maja wspolnego, tak jak Luton z Londynem :) Samolot się nie spóźnił. Obsługa w biurze podróży powiedziała, że lepiej wybrać poranny, pierwszy lot, kiedy samolot "wyjeżdża" z "zajezdni", bo potem to już spóźnienie może się zdarzyć.

Gość Tez z kompleksem O
Latam regularnie z Dortmundu do Katowic i spowrotem. Troche malo miejsca moim zdaniem miedzy Toba a pasazerem siedzacym przed Toba.Strasznie wasko, no ale ta godzine 10 min. da sie przeciez jakos przezyc ;) Poza tym super. Jestem zadowolona.

01:26 tak se pisze Ktoś pytał jakiś czas temu o te linie, czy ktoś latał i jakie wrażenia.. Otóż jest OK, mają dobre samoloty, są zdyscyplinowani i punktualni ale są i \"ale\", siedzenia ustawione b.ciasno i niestety nieco brudno bo loty są tak częste że samoloty nie są sprzątane. Dopiero co wylądowałam, idę spaC.

Gość wizzair- placz albo sie smiej
Jesli ktokolwiek jeszcze nie lecial ta firma niech bedzie przezorny i zwazy swoja torbe przed wylotem 2a razy! Nie wiem jak na innych lotniskach ale na Gdanskim mozna niezle sie spocic przy przepakowywaniu bagazu ,spotkac tez mozna niemily personel ,pamietam babke ktora zula gume i jednoczesnie seplenila o nadwadze i grozacych za to oplatach - MARNY WIDOK .Pamietac prosze ze dozwolone jest tylko 20kg +10kg w podrecznym . Poza odprawa da sie wytrzymac ,piloci daja sobie rade :-) a dziewczyny w rozowych sweterkach bardzo kompetentnie wykonuja swoja prace:-)

Gość wizzair chciwa firma
hmmmm z jednej strony wizzair kusi tanimi biletami ,z drugiej strony chce jak najwiecej wyludzic i wydrzec . Wizzair kasuje niebagatelne kwoty za kazdy kg nadwagi ,prosze wazyc bagaz w domu! zeby nie okazalo sie ze beda panstwo zmuszeni zaplacic za kilogramy ktorych nie ma .Dla wlasnego komfortu nie nalezy ufac firmie wizzair i wagom przy odprawie -szczegolnie na Gdanskim lotnisku.

Gość zwyczajnakobieta
latam tymi liniami i nie narzekam. A co do nadwagi bagazu, to mialam kilka razy tak o 2-3kg wiecej, jakos nikt mi nic nie powiedzial. A raz zorientowalam sie dopiero w domu, ze mam nadbagaz, bo mi nakleili nalepke :D

Gość panic
lecialam i w sumie normalnie jak to linie lotnicze..tyle, ze ja wylatywalam z Warszawy, gdzie kolejka do odprawy byla gigantyczna i gdziekolwiek sie nie lecialo, odprawa byla z jednego stanowiska, takze troche chaosu, ale jak na tanie linie lotnicze, to warunki calkiem przyzwoite

Gość poznanianka23
Leciałam bardzo dużo razy i polecam Tanio, obsługa dobra i szybko :)

Gość Kasiaaaaaaaaaaa
Czy loty są często odwoływane/spóźnione? Znalazłam wiele takich informacji w internecie, oczywiście dzielę to przez 4, bo jednak są to tanie linie lotnicze, więc domyślam się, że osoby, które doleciały w zapowiadanym czasie nie będą na tyle zadwolone, aby wyszukiwac tematów na forach i chwali wizzaira, za to osoby, którym odwołano lot, beda bardziej zmotywowane, aby przestrzec inncyh ;) Cieszy mnie, że widzę tu same pozytywne komentarze ;) Leciał ktoś z wizzairem do Paryża? Czy słyszał ktoś, aby taki lot został odwołany?

Gość missamelia
No właśnie, czy ktoś z Was spotkał sie ostatnio z odwołanym lotem przez Wizz?