Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kajuuusia

aparat cyfrowy HELP..

Polecane posty

witam! chciałabym kupić aparat fotograficzny cyfrowy do 2 tys zł... chodzi mi o jakis dobry poręczny (bez statywów itp.) żebym łatwo mogła go zabrać na wyjazdy itp. niestety nie znam sie zbyt dobrze na aparatach i nie wiem jakie powinien miec parametry żeby był dobry.. jezeli ktos mógł mi pomóc czekam na rady!!!

Gość Aparat cyfrowy
Ja mam Nikon Coolpix, 7,1 megapikseli, zoom x3, wbudowana lampa błyskowa, redukcja tzw. "czerwonych oczu". Dokupiłam kartę pamięci SD (secure digital) 256 MB, aparat ma pamięć wewnętrzna, ale małą bo tylko 13 MB, dlatego dołozyłam mu tą dużą. Rok temu kupowałam, wtedy kosztował razem z tą dod. kartą ca 1800 zł. wiem, że w międzyczasie staniały i to znacznie. ale tak jest z tym sprzętem. Przy zakupie powinno sie zwracac uwagę na rozdzielczość, czyli te megapiksele. Im wyższa, tym lepsze zdjęcia. No i zoom jest tez istotny. Aparat mój jest idealny dla amatora, bezstresowo cykasz i masz fajne zdjęcia. Ma mnóstwo opcji, mozna je wykorzystać jesli ktoś ma chęć:) A, jest jeszcze opcja krótkich filmików z dżwiekiem :) Zresztą na pewno w sklepie Ci dobrze doradzą, ja kupowałam swój w Media Markt, sprzedawca był bardzo kompetentny :)

boje sie ze nie znajac sie na aparatach wcisna mi akurat cos co im nie schodzi mowiac ze to idealne parametry