Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmmmjhjhjk

Ile zapłacić studentce?

Polecane posty

Gość kukurykuuuuu
no dobra , ale te 500 -600 zł to jest jakieś racjonalne minimum , to wstyd oferować mniej.

Gość caille
A jakie ma znaczenie czy jest studentka, gdyby nie byla i mialaby przykladowo 21 lat i rodzine na utrzymaniu to mialaby prawa do wiekszej stawki? To nie staz, praca nie ejst powiazana ze studiami wiec nie widze zwiazku.

Gość Kasienka_Sw
poza tym uwazam ze to nie jest kwestia tego ile ten facet chce dac tej studentce tylko ile moze jej dac!!! jesli ktos prowadzi dzialalnosc to wie ile zzeraja ZUSy, ile wynajem lokalu, rachunki, ile podatki itd...

Gość kukurykuuuuu
500-600zł to racjonalne minimum

Gość adad
No dobra ale 400zl to przesada.

Gość w miarę normalny
za studentów na umowe-zlecenie sie przwie wcale zusuów i innych nie płaci,to idiotyczne przyzwolenie na wyzysk ze strony ciemnego społeczeństwa jest wynikiem tej sytuacji

Gość hmmmmjhjhjk
napisalam,ze to studentka bo chodzi o konkretna osobe!!!!!!wiec sie nie goraczkuj:) a Wy obroncy uciśnionych studentów -darujcie sobie!sama 3 lata temu skonczylam studia i wiem co nieco o studenckim zyciu i Wasze komentarze sa zalosne!!! Jak ktos jest leniem i mu sie robic nie chce, za to kaske by chetnie zgarnal to wlasnie pisze teksty w stylu "6zl/h to zdierstwo"-buahhhahaha na takim stanowisku???

Gość Kasienka_Sw
ja wiem ze to nie jest duzo ale taki mamy kraj-zawsze mozna z niego wyjechac, ale mozna tez skonczyc studia, zdobyc konkretne wyksztalcenie i poszukac sobie lepszej pracy :) ja wybieram to drugie i mam nadzieje ze ktos kiedys wysadzi caly ZUS i nawet studenci beda zarabiac wieksze pieniadze :))

Gość wielbiciel 70B
500-600 zł za 12 godzin tygodniowo?? to jakby policzyć według tej stawki pełny etat, to wyszłoby 2.000 zł na m-c!! chyba na głowe upadliście!! :o 2 tys. zł za stanie i nic nie robienie, no jaki LOL :o

Gość kukurykuuuuu
daj jej 500zł na miesiąc ja bym tak zrobił

Gość adad
Spoko, nie wyzywaj nas, studentow. Zadales pytanie - wypowiadamy sie, nie? :O

Gość hmmmmjhjhjk
ani sie tu nie wykazuje wiedza ani nie meczy fizycznie! jaki wyzysk???jak nie chce to nie musi! ale ludzie sa prości....zgroza

Gość Kasienka_Sw
a poki co raju na ziemi nie ma nigdzie-i za darmo tez nam nikt nic nie da-wiec do roboty a nie opierdzielac sie i jeszcze marudzic :))))

Gość hmmmmjhjhjk
wielbicielu nie za stanie a za siedzenie w dodatku:) ada a gdzie Cie wyzywalam????moze zacytowac??teraz studenci sa na takim poziomie intelektualnym jak Ty?czytanie tekstu ze zrozumieniem to chyba podstawa,przynajmniej jeszcze 3 lata temu tak bylo:P

Gość Kasienka_Sw
a jak ktos uwaza ze 5-6 zloty za godzine to wyzysk i nie warto za takie pieniadze pracowac to najwyrazniej ich nie potrzebuje...

Gość adad
Wyzywasz nas, studentow od leni na przyklad. Kilka postow wyzej. Prosze zejdz ze mnie.

Gość hmmmmjhjhjk
dokladnie!!! jak ktos nie potrzebuje to nie musi pracowac:) to miala byc pomoc z mojej strony,bo sama jakis czas temu pytala czy nie slyszalam o jakiejs pracy,bo kiepsko u niej z kaska.....i nie sadze,zeby ta dziewczyna potrzebowala forumowych adwokatow,jak jej sie nie spodoba to mi to pewnie powie:)

Gość w miarę normalny
no własnie,i ta gadka ze jak sie nie podoba to nie musi robić,to co ma robić??kraśc,żebrać,kurwić się zeby moc normalnie życ??przecież praca to przyms ekonomiczny,poprzez ciągłe cięcia kosztów zyłuje sie ludzi maksymalnie za marne grosze a debilni bossowie i menago sami w ten sposób podcinają gałaz na której siedzą,liberalizm gospodarczy to samodestrukcja :) wiekszosc rzeczy nie-spożywczych w sklepach jest dzis robiona w chinach :D

Gość wielbiciel 70B
ah bo to są darmozjady :o myślą że mają studia, to zaraz wielcy państwo :o i najlepiej zapłacić im "na dzień dobry" z 1.000 tylko za to, że w ogóle zechcieli do pracy przyjść :o tylko niestety nie mają wiekszego pojęcia o prowadzeniu firmy, owszem zdarzają się wyzyskiwacze, ale w większości małych firm niestety nie ma za wiele pieniędzy na pracowników

Gość Kasienka_Sw
Qrcze jak mnie to wkurza-to tak jak z tymi zebrakami co zbieraja na piwo, wino, wodke czy cokolwiek innego-po co isc do uczciwej pracy jak mozna isc postac i dadza za darmo-nie trzeba sie wysilac...

Gość hmmmmjhjhjk
w maire normalny---->chill out!!!! wielbiciel---->jak ktos nie prowadzil nigdy firmy lub nie mial blisko z tym do czynienia nie rozumie,ze drobni przedsiebiorcy roznia sie od hipermarketow:)

Gość w miarę normalny
nie kaśienku,ona tych pieniedzy potrzebuje jak kazdy człowiek,tylko ty jesteś rozpieszczoną dziewczynką i tego nie rozumiesz,wyobraz sobie ze masz 2 dzieci na utrzymaniu a pracodawca oferuje ci 1200 na reke i co zrobisz??podejmiesz te prace??stwierdzisz ze to za mało ale czy to oznacza że nie potrzebujesz pieniędzy??ludzie myslcie

Gość hmmmmjhjhjk
Kasienka ,bo wychodzi na to ze ja tej dziewczynie chce krzywde zrobic!!!sluchajac niektorych,to ja wogole nie powinnam jej tej pracy proponowac!

Gość w miarę normalny
po prostu jesli jest mało pieniedzy na pracowników to znaczy ze firm tych po prostu nie stać na pracowników skoro nie stać ich aby im godnie zapłacić i w ten sposób poprzez liberalizm zachodznie korporacje "wyruchały" z rynku polskie firmy

Gość Kasienka_Sw
to moze najpierw trzeba pomyslec o pracy i takich rzeczach a potem o dzieciach i nie mow mi ze jestem rozpieszczona bo mnie koles nie znasz

Gość hmmmmjhjhjk
w miare normalny----->od Ciebie zionie haslem "komuno wróć!!!"

Gość wielbiciel 70B
w miare normalny a Tobie przyszlo do glowy ile pieniedzy zostaje wlascicielowi firmy?? człowieku MYŚL!!!!!

Gość w miarę normalny
oj jesteś,a jak cie wyrzucą z pracy to co wtedy??zabijesz dzieci albo wyrzucisz na smietnik co sie modne ostatnio stało bo ci na nie nie stać?? dobrze znam takich jak ty,zero myslenia same slogany,a tak btw. wiecie ze w czechach becikowe wynosi 1500-2000 ale euro??

Gość Kasienka_Sw
to bylo do "w miare normalnego" a do "hhhhhhhjj costam"-daj spokoj z tymi komentarzami-powiedz dziewczynie ile mozesz jej zaproponowac-jak chce ta prace to niech bierze a jak nie to trudno-w koncu to nie Twoja wina ze jest jak jest i juz...

Gość w miarę normalny
no własnie zostaje mu mało bo rynek jest biedny i ludzie nie mają za bardzo za co konsumowac towarów :) do tego prowadzi liberalizm i globalizacja do tego ze w ciągu ostatnich 15 lat przecietne realne dochody 80% ludnosci sie prawie nie zmieniły natomiast 5% wzrosły o 1000000% :D myslcie,ale mysclcie logicznie :) :)