Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ACE

mozilla thunderbind vs poczta o2, osioł vs mksvir

Polecane posty

nie jestem jakoś skończona jełopka jeśli chodzi o takie rzeczy, ale teraz chyba zgłupiałam :( bez problemu skonfigurowałam sobie kiedys konta z onetu i wp a problem mam z o2:( w danych do konfiguracji podany jest serwer przych pop3.o2.poczta.pl - nie działało dopiero jak zostawiłam pop3.o2.pl zaczęło mi normalnie pocztę ściągać, ale niestety nic nie mogę wysyłać [próbuje i z smtp.o2.poczta.pl i smtp.o2.pl - kombinuje już na wszystkie sposoby, sto razy sprawdzam ustawienia i nic:( ] no i teraz jeszcze ten osioł, odkąd zainstalowałm mksvir osioł ma czarna opskę na oczach, z tego co wiem to kwestia firewall\'a tylko że w ustawieniach firewall\'a dla P2P mam ustawione na nieaktywne...a on dalej w opasce:( może ktoś coś wie na ten temat i się podzieli...🖐️

Gość Dziecko łobsrane
osioł tyzn emule?? czy co??? Nie ściagajcie z tych zawirusionych programów rzeczy:) Torrenty są the best a i dwa razy szybciej ściąganie idzie:)

niby tak, ale jakos przekonac się nie mogę, przez rok używałam bitcometa i sama nie wiem czemu wróciłam do osła - lubie go;) tylko teraz ta opaska mnie drażni :O

a może teraz znajdzie się ktos kto pomoze :)