Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupia_sprawa_ratunku

za duży penis?... - głupia sprawa..

Polecane posty

Gość gość
Więcej trenincu i c**ka się powiekszy.Przecież przez c**kę wychodzi dziecko.

Gość Michałłł
Miałem tak z ostatnią dziewczyną. Była bardzo wąska i długo to trwało zanim w pełni mogła cieszyć się sexem. Spokojnie, wszystko wymaga czasu.

Gość gość
Zalezy czy sie lubi krwawienie i bol. Facet z wielkim powinien sobie poszukac dorodnej kobiety. Chyba ze sie lubi sado maso to powodzenia. Pozatym kanal miedzy nogami zostanie i nastepny szybko zorientuje sie o co chodzi i czmychnie :)

Gość stores
Takich z naprawdę dużymi jest stosunkowo niewielu. Aczkolwiek coraz modniejsze jest stosowanie takich leków jak które mogą powiększyć skutecznie http://phallomax.pl/ więc nie wiadomo czy ich liczba się nie powiększy.

Gość gość
no popatrzecie a na iinnych topikach babki piszcza ze marza o wielki palach jak u murzynow. A przychodzi co do czego to sie boja i czuja bol. ten wply p****li wypacza wszytko.

Gość gość
Ci/pa jest tak zbudowana,że przyjmie każdą pałę.Czym grubsza tym lepsza.A jak wyjdzie głowa dziecka?

Gość bolonek
Dziecko wychodzi z drugiej strony haha. Osobiście znam przypadek, że kobieta przez kilka dni nie mogła chodzić gdy mój obdarzony porządnie kuzyn umówił się z nią na sianko. A była to laska, która miała czwórkę bękartów tak więc ciasna raczej nie była. No chyba, że miała porządną nadżerkę a mój kuzyn usunął ją bez pomocy skalpela...Z drugiej strony w siec***ełno historyjek o tym jak panny czują ból w trakcie i po seksie. Tak więc niedopasowanie wielkości po obu stronach to problem większy niż się wydaje.

Gość Cleo1976
Pochwa jest bardzo elastyczna.Trochę pieszczot, właściwe nawilżenie i odpowiednio dobrana pozycja powinny pomóc prawie w każdym przypadku!☺Przecież obwód główki dziecka jest znacznie większy od obwodu penisa!

Gość gość
Ci/pa jest rozciagliwa i przyjmie najgrubsze pracie.Tylko wczesniej masaż łełchtaczkii nie będzie problemu

Gość gość
Dokładnie, trzeba zadbać o nawilżenie i rozluźnienie. Ale kwestia odczuć czy bólu jest jak najbardziej prawdą, tu można pozycją jakoś próbować, sama mam męża hojnie obdarowanego i jak nie chcę bolu to od tyłu odpada np. A jak czasami się nakrece to boli i w trakcie i po nie mogę siedzieć. Szerokość sprawia przyjemność a długość ból, więc glowa dziecka nie ma tu za wiele wspolnego.

Gość HugeCook
ja mam 31,2cm :P i problem jest taki że nie mogę wejść do konca w żadną kobietę ;/ CHyba że tu się znajdzie chętna :) Mail : botnabocie@gmail.com

Gość Ola 3333
Przez lata miałam do dyspozycji penisa o dł prawie 20 cm i dość grubego bo ponad 4.5 cm średnicy. Jak dla mnie to wręcz optymalny rozmiar. W stanie do użytku zawsze perfekcyjnie twardy, gruby u nasady oraz na główce. W pozycji na jeźdźca cudownie, na pieska jeszcze bardziej cudownie a w klasycznej mega cudownie. Czasami czułam że mnie dopycha do końca ale zawsze był delikatny i nie sprawiało mi to bólu czy dyskomfortu. Z czasem nawet zaczęło mi się to podobać jak gdzieś tam na dnie czułam że się leciutko zapiera. Teraz przez to że narozrabiałam już nie mam tego faceta. Obecny ma sporo mniejszego. Szacuje go na jakieś 14 cm długości no i wyraźnie cieńszy. Szacuje bo o mierzeniu to czuje że mowy niema. Oczywiście nigdy się nie przyznałam że mój były miał takiego wyrośniętego i że mi to bardzo odpowiadało bo byłoby już po związku. Czasami mi brakuje tego uczucia rozpychania i maksymalnego wypełnienia, ale tragedii niema. Więc ja jestem zdania że wyrośnięty penis to fajna sprawa i jest to temat do ogarnięcia. Wolałabym przejść z mniejszego na większy niż odwrotnie.