Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutny króliczek

NIe chciałam tego, teraz mi smutno, tak bardzo cierpie.

Polecane posty

Gość smutny króliczek

NIe chciałam tego, nie chciałam sie w nim zakochać. Jednak stało sie, cholera, stało sie.Jest mi źle. Tak bardzo mi jest źle. On poprostu mnie olał. Tak zwyczajnie. W sumie mogłam sie tego spodziewac, wkoncu ma kogoś. Jednak myslałam ze bedzie inaczej. Twierdził, ze jest mu z nia źle, ze ona go zdradza, ze on chce to zakonczyc. A ja? Uwierzyłam. I jeszcze mu głupia współczułam, pocieszałam. Do niczego miedzy nami nie doszło, pocałował mnie tylko raz. Mówił tak pieknie o miłości, o tym co mogłoby byc miedzy nami.I teraz mnie olał. NIe wiem co robic? Odezwac sie pierwsza, czy dac sobie spokój. A wczoraj jeszcze dzwonił, chciał sie umówic. Smutno mi.

Gość smutny króliczek
???? nikogo nie ma dzisiaj tutaj???

Gość lili1432
olej chama..chcesz zeby cię raz jeszcze zranil? poza tym ludzie mają gdzies cudze cierpienie, lgną do tych, ktorym się wiedzie - pisze to, bo rozczarowanie bywa przykre mi ktos kiedys powiedzial"nikogo nie obchodzi co się z tobą dzieje" tym kims byla niestety moja mama

Gość szczypiorwiosenny
wiesz...gdy on opowiadał ci ze przez nia cierpi..to oznacza tylko jedno..ze nadal ją kocha...

Gość lili1432
szczypior ma rację, skoro on ją nadal kocha ti nie warto się w to bawić...tylko się wycierpisz

Smutny Króliczku, nie wiem, jakie były między wami relacje wcześniej, więc trudno tu cokolwiek radzić. Jednak zastanów się - on ma kogoś innego... Co z tego, że Tobie się żalił, że jest mu z nią źle? Jeśli rzeczywiście tak mu źle, dlaczego do tej pory trwa w tym związku? Mówisz, że dzwonił i chciał się z Tobą umówić... Będąc nadal z tamtą dziewczyną? Króliczku, wydaje mi się, że byłabyś jedynie miłą zabaweczką przez kilka krótkich chwil, a potem wróciłby do niej... Zastanów się. Może Twoje uczucia to jedynie zauroczenie. Zastanów się nad tym jakim on jest człowiekiem, jakie ceni wartości, co mógłby wnieść do Twojego życia... Czy warto?

Gość lili1432
nigdy nie zaczynaj zwiazku z facetem tylko dlatego,z e się żali