Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kraków

Kraków

Polecane posty

Gość kurcza mam problem
bardzo zależy mi na odpowiedzi (przed pójściem do konkretnej lecznicy) Ile weterynarz inkasuje za taką wizytę i za podanie antybiotyku?

Gość kurcza mam problem
Chodzi o zapalenie gruczołu mlekowego. Z tego co wiem sama wizyta 35 zł, ale ile może kosztować antybiotyk.

Gość szukajaca noclegu
gdzie znaje wolny 2 os pokoj w krakowie na sylwestra? :(:(:(

aha no to dla kota pewnie nie bedzie duzo kosztował:) a kiedy dostała leki? masz napisane , jakie? jest poprawa? cholera , jestem po 11 godzinach prazy , moglibysmy np. o literaturze?? obozowa, ja trzeci rok z rzedu nie ide na impreze:P ale w przyszłym zamierzam skonczyć z ta sylwestrowa tradycja;)

arava>>>nie zlosc sie ze Ci klientow podsylam:P:P:P a tak w ogole🖐️ i reklame Waszego topicku dzisiaj zrobilem;)

nie , pewnie z koleżanka spedze , w zeszłym roku miałam dyżur, w tym mam wolne o cholera , czyli w przyszłym tez mam 😭 moze skocze do znajomych na chwile , ale pewnie pójde spac tuz po 1 , jak zwykle:P

Gość mam pytanie do krowy
zastanowilas mnie z tym akademikiem - czy tam moze tak po prostu wejsc kazdy sie przespac? Tzn mam kuzyna w Krakowie i myslalam ze nie moglabym u niego przenocowac... ogolnie to chodzi mi tez o noc sylwestrowa...w tym roku u mnie klapa, moze ten rynek w krakowie?.. tylko co za frajda w tym, zeby sie wymarznac na jakims placu?...hmm... rozterka i dół wielki...

Gość kotka czarna
tez jestem z kraka. moge sie dolaczyc do dyskusji??:) pozdrawiam wszystkich!!

Gość kurca blada
dzisiaj idę z nim do weterynarza, bo tak mi kazała przyjść, ale nie wiem ile mam kasy szykować. Wiem, że 35 zł sama wizyta i pewnie antybiotyk z 35--mam nadzieję.

ja też jestem z Krakowa. Tzn nie od urodzenia - tak jakoś osiadłam po studiach.... boochmenka www.intimo4you.com

Gość JakośćPierwsz
💤 no a ja po południu muszę nawet do Krakowa pojechać:o

Gość kotka czarna
cieplutko sie ubierz. strasznie tu jest. przed chwilka bylam z moim psoakiem na polu.. chlapa, brudno paskudnie.. brrrr

no co Wy.... Dziewczyny! Wcale nie jest tak źle..... mogło jeszcze padać lub sypać.... a jak by to jeszcze zaczęło marznąć.... - znowu by zima zaskoczyła drogowców... pozdrawiam gorąca boochmenka www.intimo4you.com

Gość kotka czarna
jak ma padac to niech pada, tylko niech nie bedzie takiej ciapy:) tak jakby tez snieg na wigilie nie mogl spasc:)

Gość kotka czarna
tak, racja. ja wczoraj przechodzilam przez rybek, knajpki pozajmowane, ludzi pelno, do empiku wejscie z cudem graniczy:) duzo ludzi juz na nasego sylwestra przyjechalo

Gość pytajacaaasię
a ja wczoraj bylam w geantcie i kupiłam jeansy... sa przesliczne na promocji po 19 zl! dla tych ktorzy lubia cos ładniutkiego i nie musza to byc ciuszki z metkami to naprawde polecam super :) byly jeszcze sliczne bluzeczki po 8 zł ale kupiłam dwie ostatnie ktore sie gdzies zawieruszyly :) mialy sliczne kolorki malinkowy i błekitny no i ta cena :) teraz zaczely sie juz wyprzedazae wiec naprawde warto połzaic po sklepach nie tylko firmowych :)

Gość kotka czarna
ehh.. ja tam nigdy na wyprzedaze nie moglam trafic..:( ale moze lepiej.. kasa w portfelu zostaje:)

Jak juz przy zakupach jestesmy Przed swietami na skutek 70(!!!) minut opóźnienia mojego pociągu byłam w galerii krakowskiej i stwierdzam , ze to jakis sen wariata, chociaz na pietro nawet nie wchodziłam... wypiłam kawe i uciekłam.Po diabła to komu???

Gość kotka czarna
ja bylam tam 2 razy pierwszy i ostatni. sklepow od diabla, male maly wybor, same drogie firmy, kupa ludzi. tylko do wedla bym poszla na czekolade:)

galeria na dworcu to jedna wielka paranoja!! ktos wzial kupe kasy za wydanie zgody na takie cos... :o

galeria krakowska to jedno wielkie nieporozumienie... a parking brrrr cięzko jakieś miejsce znaleźć i jeszcze płatny.... nigdy więcej! Kazik górą! Zaglądacie czasem do Plazy? Coś nie ma tam szczególnie tłumów, ale szczerze mówiąc jest mi to na rękę, tylko trochę mało tych ulubionych sklepów... pozdrawiam Krakuski!