Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kraków

Kraków

Polecane posty

Gość Kraków

Kraków Kraków Kraków Kraków Kraków Kraków Kraków Kraków ;) był podobny topic ale tam tylko o pogodzie i psach gadali:O jest ktoś z Krakowa?

Z okolic.Od niecałych trzech lat skazan na małopolske ;) a o czym więcej gadać? Jestem jedynie fanka czekolady w prowincji.Reszta mnie nie urzekła.No , lae moze po prostu nie mam czasu poznac tego miasta...

Gość jaka jutro ma być
pogoda w Krakowie? :P

A nie wiem , ale moze by sie z psem przejechać na błonia?:P:P:P

ja chciałam jutro się na Błoniach poopalac, ale chyba mi to nie będzie dane :(

Gość jakie
dzielnice bracia????

uuu, zmieniam czesto :O obecnie Pradnik Cz.

Gość POOOOOMARAŃCZKA
Witam - Grzegórzki

Kolorowe 🖐️ musze powiedzieć, że podoba mi się to osiedle zawsze mieszkałam w centrum, wszędzie na nogach dało się dojść, ale na Prądnik nie narzekam i nawet go lubię (tylko banku i poczty nienawidze :O)

No, ACE Czerwony też lubiłam, mam słabość do tego osiedla :D Poczty i banków to ja w ogóle nie trawię. Na Dąbiu na poczcie kilometrowe kolejki o każdej porze i w każdy dzień...GRRRRRR i stado babć zapierdzielających do UP ...normalnie koszmar....

a tak naprawdę to marzy mi się mieszkać na stradomiu :)

ech, to chyba wieczny problem osiedlowych poczt i banków, spotkania sobie tam chyba organizują i na plotki przychodzą, kiedys już słyszałam jak się umawiały dwie: bo ja tu droga pani w poniedziałaki i piątki zawsze jestem ok południa :O osobne okienka dla emerytów i rencistów!!!!

pomyliło mi się :O o Salwator mi chodziło, dopiero jak u Ciebie to przeczytałam to zobaczyłam błąd ;) na Salwatorze jest ślicznie, jakos tak spokojnie...

Tam jest ładnie, ale ja wolę bliżej centrum ;) Co do babć, to u mnie przed blokami wysiadują na ławeczkach - pal sześć , niech siedzą, ale obgadują...I na placacg zabaw - szlag mnie trafia, idę z dziećmi a tam kółko różańcowe...

Krakusy, a moż moglibyście polecić jakąś dobra agencję nieruchomości (nie chodzi o wynajem tylko kupno) może ktoś się orientuje?

Nie mieszkam w Krakowie , ale pod , we wiosce:P Jakies dziesiec minut się jedzie.w samym Krakowie pewnie bym do końca zwariowała :P:P:P

Ace - Agencja Nieruchomości Kraków - Pólnoc - wiem, że dobra, prowadzi ją mój kumpel :D Arava - czasem w Kraku idzie zwariować, ale i tak mam do niego słabość.

witam krakusów 🌼 ja mieszkam na kurdwanowie i wszystko by było ok gdyby nie było tak daleko od centrum..ale już sie przyzwyczaiłam :P

Biezanow Nowy :P W pizdu ale za to widok mam zajebisty :D