Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kraków

Kraków

Polecane posty

a mi akurat galeria krakowska leży:D bo mam blisko:P no i do tego jak teraz jest zimno, rzeczy mozna oddać do sztni i bez obawy że coś na głowę się poleje można ruszyć na zakupy arava jesteś może?

wczoraj poszłam spac o 23 mniej wiecej dzisiaj mam zaworty głowy, cienie pod oczami, nudnosci.... niech mi ktos powie, ze spanie 8h/dobe jest zdrowe a jak cos pilnie potrzebujesz, to tel przeciez masz. Czy ot tak zatęskniłaś?:P

🖐️ wynudzona i obeznana w karze śmierci aravo:classic_cool: no i dlatego właśnie moi znajomi mają raczej zakaz przychodzenia tam:P chyba że rano z pączkami przyjdą na kawę:P wieczorem ewentualnie z kimś żeby sie nie nudzili jakby co...ale wtedy to ja im zazdroszcze że nie mogę z nimi siedzieć 😭 a w ogóle to zawsze tak jest jak ktoś przyjdzie - jak na złość zamieszanie się robi a jak sobie pójdzie to nagle robi się pusto i spokojnie mogłabym siedzieć i plotkować:O i wczoraj też tak było:O

Gość małakrakowianka
Witam was jestem nowa ale z krakowa mieszkam na Azorach od 1,5 roku, wczesniej cały muj zywot mieszkałam na kazimierzu koło rynku

Arava wyczaiłam chyba lepszejsze lodowisko :D jakby ci sie nudziło dziś to wyczaj na necie jakiś nr tel ul. Wilka Wyrwińskiego dawny basen \"delfa\" czy jakos tak - tak mi gość naskrobał na kartce że teraz odczytac nie moge 😭 przydałoby sie dowiedzieć czy można u nich łyżwy wypożyczyć:P dzis znów zapuszczę jezyka :D jakby co to wstępnie niedziela \"po sumie\":classic_cool: pasuje? a jak ktos jeszcze ma ochotę poligac z nami z zębami wrytymi w tafle lodu to 🖐️

To bym moze kolezanke zabrala , jakby sie jej tyłek chciało ruszyc.Popełnila kiedys 2 posty na kafe, liczy się?:P:P No łyzwy oczywisci musze wypozyczyc , ba butach to nie bardzo....w dodatku takich antyposlizgowych:P

arava jutro a raczej dziś dupa zbita:O - moze masz któryś dzień w tygodniu wolny? A jak nie to w tyg po południu na 14 do pracy musze iść bo moja współ się rozchorowała😭 a miałam mieć wolne:O a na rano raczej z wyrka sie nie zwlekę:O zjebaność:O😭

Obozowa, w tygodniu , hmmmm moze w środę skończe przed 17😭 przewalone mam z ta robota:O ale we wtorek jestem umówiona na rozmowe ze stażystką:P moze bedzie lzej a dzisiaj wieje, sniegiem wali a ja własnie wychodze z pracy:o

Gość bniowana
Ludzie kochani czy ktoś z was uczeszczał do szkoły jezyków europejskich na ul.karmeliskiej i został powiadomiony o tym ze szkoła sie zamyka!! to słuchajcie oni nie chca oddac kasy jest ktoś jeszcze chcemy sie zebrac i odzyskać swoje piszcie założyłam nowy topik musimy wakczyc o swoje

Gość lepiej sie zajmij
odswieze Wam.

Gość bvytholjohjuhi

Gość a ja z lodzi
ale za 2tyg bede w krakowie, zostaje u was na 3dni Prosze poleccie mi cos ciekawego do obejrzenia, podawajcie ulice i mniejwiecej lokalizacje, bede naprawde bardzo wdzieczna Interesuje mnie wszystko - galerie, wystawy, fajne lokale, puby, zabytki Szukalam w necie ale to co innego, jesli ktos widzial i doswiadczal czegos osobiscie Z gorzy dziekuje:))

Gość no polecam Planty
można sie wieczorem powoli przespacerować- najlepiej w mini i wysokich szpilkach

Gość to ja dla odmiany polecam
plac Imbramowski- wszystko mają najtańsze i najlepsze w mieście

:D no jeśli o takie miejsca chodzi to od Plant lepszejszy jest Plac Biskupi:P poza tym najlepsze imprezy są u mnie na osiedlu na przystanku - chłopaki się bawią nieźle i widać że za niewielkie pieniądze:classic_cool:

a jak to sie stalo ze ja przegapilam ten topik ?? no jak?? przeciez z krakowa jestem..pierwsza powinnam tu byc :o a teraz to juz nie ma sie co wcinac..:o 🖐️

a ta głupia krowa to krówsko ... hm hm hm co to za stereotyp z ta huta ? ja jestem grzeczna a z huty...pomijam fakt ze jestem wredna, zlosliwa, glupia, zla :P

a ta głupia krowa to krówsko - myłam się:P poza tym a ja z łodzi pisała że szukała już w necie więc kościół Mariacki itp. na pewno był w polecanych nic nie poradze na to że nie mam pojęcia co się dzieje:O przecie nie wyśle ją na wystawy czy imprezy o których słyszałam pół roku temu bo pewnie ich już nie ma a puby jak puby - najlepiej zrobić clubing i samemu zobaczyć:O

Ponoc bardzo ciekawa w Muzeum Narodowym w Arsenale chyba wystawa francuskich fotografii z poczatku ubiegłego wieku.Jutro w wyborczej pewnie o tym bedzie:)

siedze w pracy...nocka mnie czeka wiec piszcie i chodzcie spac :o bo co ja tu znowu sama jak ten paluch zostane do jasnej ciasnej

mialo byc NIE chodzcie spac...ehh rozproszyla mnie ta mucha co tu brzeczy :P