Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska 26

zawodność testów ciążowych - ranking

Polecane posty

Gość ciekawska 26

Witam! Jestem bardzo ciekawa jakie testy ciążowe Was zawiodły.Ja stosowałam pre-test.Raz mnie nie zawiódł, tzn. potwierdził faktyczną ciąże, na potwierdzenie skuteczności drugiego muszę poczekać kilka dni.Jak było u Was, jakie testy stosowałyście i jak było z ich skutecznością?

ja stosowalam dwa : *jakis niemiecki -nie zawiodl-potwierdzil ciąże *\"ten z Dzidziusiem\" -tez nie zawiodl-potwierdzil ciąże ps.chodzi o jedna ciąże ;)

Gość Luiza21
ja stosowalam Bobo-test i nie zawiodł :)

pre-test pokazał dwie kreski, Quick Vue jedną, test z krwi poniżej 1 czyli mimo pozytywnego pre, ciąży brak :o

Mnie żaden nie zawiódł - tzn. wszystkie pokazały prawdę. Niekiedy pozytywny wynik (mimo braku ciąży) jest możliwy, gdy test robi się podczas owulacji albo gdy pojawia się torbiel. Także jeśli dokładnie przestrzega się instrukcji i robi test w dniu spodziewanej miesiączki lub w ciągu następnych kilku dni - wynik musi wyjść wiarygodny.

Mnie żaden nie zawiódł - tzn. wszystkie pokazały prawdę. Niekiedy pozytywny wynik (mimo braku ciąży) jest możliwy, gdy test robi się podczas owulacji albo gdy pojawia się torbiel. Także jeśli dokładnie przestrzega się instrukcji i robi test w dniu spodziewanej miesiączki lub w ciągu następnych kilku dni - wynik musi wyjść wiarygodny.