Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szczeraaa

MAM PLAMIENIE JUZ OD RANA,ALE OKRESU BRAK!HELP!

Polecane posty

CZY TO \"WYKLUWA\" SIE OKRES? BO TROCHE SIE MARTWIE, TAK WLASNIE MAM OSATNIO,ZE ZANIM DOSTANE OKRES MAM JAKIES BRAZOWE PLAMKI,ALBO JEDEN MALY SLAD I POTEM NAWET PRZEZ 1 DZIEN NIC I NA DRUGI ZACZYNA SIE OKRES...MACIE TAK CZASEM?

Gość ja mam tak zawsze przez 2 dni
sie rozkreca zanim sie zaznie na dobre

Gość anii
tak, ja tak mam i to nawet dość często. to normlane przed okresem, nie martw się.

Gość AKW
Czasami tak,a masz się czego obawiać?

NIE MAM, TZN MIESIAC TEMU OKRES MI SIE SPOZNIL,ALE 2 TESTY WYSZLY NEGAT.TERAZ NIE MAM ZADNYCH PODSTAW, JEDYNIE TE SPRZED MSC,ALE TO RACZEJ NIEMOZLIWE

Gość AKW
Widocznie tak masz i tyle...jak cię coś niepokoi zawsze możesz wspomnieć swojemu ginekologowi o swoim problemie :-)

teraz to zaczynam sie martwic! okresu dalej nie ma, jakis roz tylko i mysle,czy 2 testy, ktore wyszly w tamtym msc negatywnie(po terminie miesiaczki, a miesiaczka byla )mogly sie mylic.Zawsze mialam b.bolesne miesiaczki, od jakis 2 msc nie boli mnie prawie wcale,troszke brzuch i mam lekkie przeczyszczenie,ale piersi tez nie bola...co jest grane, nie chce panikowac i isc do ginekologa, bo i tak kiedys latalam z byle bzdura i nic nie bylo, juz mi teraz glupio,ale powiedzcie co myslicie....mozliwa ciaza( stosunek prawie 2 msc temu gumka, partner konczyl na zewnatrz, nic nie peklo)

szczerra - jeju nie strasz mnie .... ja ost mialam mała wpadke i powinnam miec okres 2 dni temu a dzisiaj dostałam ale prawie nie widoczne delikatne plamienia ... i modle sie by w najblizsxym czasie przyszedl bo jak nie to sie zalamie!!! a testu sie boje zrobic! w sumie piersi mam baaaardzo nabrzmiałe i troszke mnie brzuszek boli ... oby to było to ... :(

Gość nie nie
nie martwmy sie

Gość aaaaaagata
Dobrze radzę nie bagatelizować plamień przed okresem.To może być oznaka zaburzeń hormonalnych.Sama mam taki problem i jestem w trakcie robienia badań i wszystko na to wskazuje.

hallo!! dziewczynki macie całkowita racje co do tych plamien ja dzisaaj dostalam bolow brzucha takich typowych jak na okres... a pozniej okresik !!!!!!!!!!!!!!!!!!! oczywiscie taki ze prawie go nie ma ale do jutra sie zapewne wszystko rozkreci:) :) :) :) :) ogromnie sie ciesze!! wy tez tak będziecie miec,, pozdrowki ;):):)

Gość bajra
ja zaesze tak mam [rzed okresem a więc to normalne

Gość a kiedy
w takiej sytuacji wziąć 1 tabletke anty

Gość podnoszębo chcę wiedzieć
jak w takiej sytuacji przyjąć pierwszą tabletkę anty.

Gość ja też chcę

Gość ja też chcę

Gość a mi ginka
powiedziała ze jak się już rozkręci ale mam wątpliwości chyba wtedy potrzebne 7 dni dodatkowego zabezp. jak myślicie

Gość ja bym poczekała pierwszą
dobę i zobaczyła jak się rozkręci to bym brała a jek nie to pózniej i 7 dni zabezp.dod hejka