Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helllllll

elektryczna maszynka do golenia

Polecane posty

Gość helllllll

zastanawiam się nad kupnem i chciałabym zapytać czy ktoś ma doświadczenia w tej materii? czy istnieje szansa ogolenia się elektryczną mszynką na gładko? U mnie odpada zwykłe ostrze, bo podrażnia skórę, depilacja też ze względu na naczynka, kremy nie działają bo mam za grube włoski. Poza tym wydaje mi się, ze maszynka elektryczna będize wygodniejsza w użyciu niż zwykła. I chyba będzie można golić się częsciej. Zalezy mi na tym, bo wieczny "kaktus" doprowadza mnie do szału... co sądzicie...? i co polecacie?!

Gość erzsebet
Ja mam i powiem tak: nie da sie ogolic na gladko. Owszem - nie podraznia skory i po goleniu nie widac zadnych wloskow, ale w dotyku czuc, jakby jednak byly takie krociutkie.

Gość helle
kurde... a moze to zależy od maszynki...?

Gość UWAZAJ BO JESZCZE LECHTACZKA
UZALEZNI SIE OD MASZYNKOWYCH WIBRACJI

Gość hamhamhammm
czy naprawdę nikt nie u żywa elektrycznych masyznek?

Gość Lilien_21
też chcę kupić elektryczną. czy jest różnica między elektryczną dla kobiet i dla mężczyzn?

Gość ja taka mam
i powiem Wam, ze to niestety porazka. Fakt - nie ma podraznien, ale wloski maja kilka mm, czyli jest tak, jak np. po 2 -3 dniach od ogolenia sie zwykla jednorazowa maszynka :( Dlatego nie ma podraznien - ona golac nie dotyka skory, bo obcina wloski pozostwiajac kilka mm.

Gość gość
Osobiście mogę polecić firmę www.strefagolenia.pl posiadają bardzo bogaty asortyment maszynek do golenia się jak i wkładów do maszynek, jakość ich sprzętu jest niesamowita !!