Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie rozumiem i juz

Nie zrozumiem faceta......

Polecane posty

Gość nie rozumiem i juz

traktuje mnie jak dziwke na zawolanie, a z drugiej strony codziennie mysli, wysyla buziaki z calusami... o matko, jaka ja jestem głupia :( kiedy ja sie naucze wykorzystywac facetów, a nie być wykorzystywana

Gość i tak ci zazdroszczę
bo nie rozumiesz jednego faceta, a ja nie rozumiem facetów ogólnie;-)

Gość faceci są od tego
by ich kochać:D a nie rozumieć :classic_cool:

Gość flore
a myślisz, że po co wysyła Ci te buziaczki...?

Gość nie ma czym sie przejmowac
tylko zmienic swoje postepowanie:D:D:D

Gość flore
pewnie lubi Cię całować, he he

Gość nie rozumiem i juz
myśle, ze moja nieporadnosc w stosunkach damsko meskich wynika z braku dobrych wzorcow w rodzinie. nie mam sie kogo poradzic, nie mam z kogo brac przykład. poczytam chyba jakies poradniki, zeby nie dac soba manipulowac. bo to nienormalne, ze raz jestem dla niego boginią a innym razem pisze:sorki nie mam czasu

Gość nie bo kafe jest naszom
a jak bylo w Twojej rodzinie?

Gość nie rozumiem i juz
u mnie, babcia stracila meza na wojnie, byla sama i sama wychowywala dzieci. moja mama sie rozwiodla i tez wychowywala mnie sama. nie szukaly nowych zwiazkow.

Gość nie bo kafe jest naszom
musisz wiedziec czego chcesz. i do tego dążyć. moze on sie spotyka ztoba na przeczejanie znim nie znajdzie innej

nie napisałaś nic, żadnych \' danych źródłowych\', po których można poznać co rozumiesz przez bycie traktowaną jak dziwka. Napisz dokładniej, bo może się okazać, ża źle interpretujesz jego zachowanie.Może spróbujesz wczuć się w jego sytuację. Jest różnica czy \'nie mam czasu\' wynika z chęci na polezenie z pilotem w ręku, czy z zewnętrznego przymusu (np. ważna sprawa do załatwienia, praca itp.) Przede wszystkim pytaj, informuj jak co odbierasz, bo on może być tego nieświadomy (zarówno Twoich rozterek jak i pochodzenia problemów). I wypowiadaj na głos swoje wymagania i potrzeby. Niczego sięnie domyśli.

Gość nie rozumiem i juz
dziekuje Dirisha, tez tak mysle. bede mowic co mysle i co mnie boli, i nie bede nadgorliwa w byciu dobrą. wiem, ze czasem jest bardzo zajety. ale wtedy moglby to powiedziec troche inaczej, innymi słowami, niz sorki, nie mam czasu. to takie niesympatyczne.

to trzeba wypracować, sposób komunikacji dobry dla obojga. Nie badź \'zbyt dobra\'. Po pierwsze dlatego, żemężczyzna moze poczuć się przytłoczony Twoim oddaniem, zagłaskany itp., a po drugie faceci czasem NAPRAWDĘ MARZĄ ABY BYĆ PRZYDATNYMI, aby okazać się MĘSKIM MĘŻCZYZNĄ. Stąd pewnie powodzenie blondyneczek z wielkimi oczyma i lewymi rękoma;).

Z resztą kobieta jest traktowana tak jak na to pozwala. Nie bój się, że go zniechęcisz, nie obrazi się, może conajwyżej możesz go zaintrygować. Oczywiście raczej nei w formie kłótni, obrażenie nie wiadomo o co. Raczej chwila przerwy, pokazanie, że masz swoje życie, że powinien sięo Ciebie starać. To jest tak naturalne dla mężczyzny (oczywiście prawdziwego, a nie leniwego pantofla, z szacunkiem dla pantofli;)). Oczywiście wyrocznią nie jestem;), nie bierz wszystkiego do siebie jeśli Tobie (bądź do sytuacji) nie pasuje Jeśli się mylę, poprawcie mnie proszę;) Pozdrawiam

Gość podnosssze

Gość nie rozumiem i juz
dzekuje serdecznie :) bylam w pracy i teraz przeczytalam Twoje wypowiedzi.