Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bank informacji

Mężczyzna marzeń - wg kobiet kafeteriipodpowiedź dla meżczyzn

Polecane posty

Gość bank informacji

najwspanialsi faceci wg kobiet: 1. mezczyzna, który ozeni sie z prostytutką, lub kobietą która miała przynajmniej 3 razy wiecej partnerów niz ma lat, 2. Facet który bedzie pytał tylko o cos na co kobieta bedzie chciała odpowiedziec, 3. facet który potrafi wychowywac dzieci nowoczesnie(np, dziewczynka bawi sie samochodzikami, a chłopiec lalkami, badź obojoe bawia sie samochodzikami) 4. facet, który na pytanie syna dlaczego mezczyzni musza isc do wojska a kobiety nie odpowie, bo mamy rownouprawnienie, kobiety zuskuja prawa, my zyskujemy obowiązki 5. facet który bedzie gotował prał i sprzatał(najlepiej za siebie i za dzieci) 6. Facet który powie"pieniadze, które ja zarabiam przeznaczamy na rodzine, które Ty zarabiasz, przeznaczasz na siebie" 7. Facet, który bedzie wiecej zarabiał (choć to trudne, bo jednoczesnie powinien walczyc aby kobiety zarabiały tyle samo co mezczyźni - no ale cóż facet idealny to idealny) 8. facet który bedzie wierny i szczery 9. facet który sam bedzie wszystko załatwiał 10. bedzie zainteresowany seksem tylko wtedy kiedy my 11. facet który bedzie dosonałym kochankie 12. przystojny(tak zeby sie kolezankom podobał) 13. bogaty 14. który bedzie pracował max. 2 godziny dziennie, by reszte czasu stawic sie do wykonania prac które mu polecimy 15. bedzie miał ładny samochód 16 facet który jednoczesnie bedzie macho chodzacy własnymi sciezkami 17. bedzie kochał ale nie okazywał tego za czesto 18. no w niektórych przypadkach zeby groźnie wyglądał, mial plecy i znajomosci ot pare prostych wytycznych.... KOLEJNOSC ISTOTNA!!!!!!!!!!!!

Gość dr_doswiadczalski
ciekawe :)

Gość streczer
hehehe i jeszcze zapomniałaś dopisać chyba, żeby miał bielutkie zęby hehe. powyższe juz spełniam, teraz używam colgate max white to może i to zadanie zapisane przeze mnie spelnie i będę ideałem:D -- tylko NIE klikaj!! http://www.youtube.com/watch?v=IvUXSLBW1bs&e

Gość dodam
i który z radością zaopiekuje się 3 nieswoich dzieci

Gość 6768
17. chyba powinien okazywac w miare czesto :D

Gość porąbaniec 2
at: Mężczyzna marzeń - wg kobiet kafeteriipodpowiedź dla meżczyzn Powinieneś mieć ksywkę moją.

Gość oioiooioioi
a kobieta marzen powinna byc rozpustna ,piekna i madra