Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzienkamitmuscle

umiesnione nogi-za bardzo!!!

Polecane posty

Gość ciiiiiiii
Mojej koleżanki z kalsy siostra biega i jest w ogóle usportowioną dziewczyną zawszy była taka sama jak jej siostra wagowo i ogólnie (nie była gruba).Od jakiegoś czasu myśli że jest za gruba i schudła już bardzo dużo jej rodzice zauważyli że bardzo schudła poszli z nią do lekarza ale to nic nie pomogło je tylko jabłka już od ponad 2 miesięcy zaczeły u niej pojawiać rużne choroby związane z nie tylko rzołątkiem co mam doradzic jej siostrze?? Jest już naprawde bardzo chuda i jej skura stała sie biała i sucha oczy podkrążone nie polecam. Nie polecam intensywnego odchudzania się !!!!!

cytuje: konkretnej dety nie stosuje, staram sie nie jesc za duzo (bywa roznie ale staram sie) glownie sery, jogurty, musli no i wlasnie dlatego... za duzo jesz pokarwmo bogatych w bialko i dlatego miesnie ci sie rozrastaja...

Też mam ten problem, maje uda są umięśnione. Wszystko przez rower, ale i tak codziennie jeżdżę

Gość udaaaaa
no i jak WAM idzie? pospadaly Wam troche te uda? Ja tez mam wielkie a plywam po 1,5 km 3 razy w tyg i ganiam na maszynie jak "narty" od tego rosna uda? Jak sie ma do tego step? poradzcie :) proszeee

Gość udaaaaa
aaa wlasnie sie doczytalam ze to na czym ganiam to orbiterek a nie zadne narty :) wyszczupla nogi?

Gość sportsmenkaLat15
Poprzez katabolizm mięśni. Rano przed posiłkiem trzeba skatować nogi aerobami. BIegać co najmniej pół godziny w tempie ok 10km/h. Następnie nie jeść nic przez co najmniej 40 minut, gdy minie ten czas zjeść coś bez węglowodanów i dużej ilości białka. Gdy biegamy zrywają się włukna mięśniowe, gdy zjemy pewne składniki one się odbudowują często z przyrostem. Więc logiczne, że gdy nie uzupełnimy składników, mięśnie zmniejszą rozmiar. Czynnosć wykonywana regularnie, najlepiej codziennie przyniesie oczekiwany efekt, tylko wtedy, gdy całkowity bilans z całego dnia będzie ujemny o jakieś 200-300 kalorii. Pozdrawiam.

Idź ty z tymi WŁUKNAMI, głupoty wypisujesz... Na wysmuklenie przypakowanych nóżek polecam wam pływanie. Miesiąc chodzę na basen 2 razy w tyg i w obwodzie ud zeszło mi sporo, spodnie dawniej obcisłe teraz są luźne. Wreszcie znalazłam sport, który mi wysmuklił uda, bo wszystkie inne tylko powodowały że rosły mi mięśnie:-D

Gość anulka11979
Mam ten sam problem że rosną mi łatwo mięśnie - ale biegać nie lubię i pływać też nie mam gdzie. Są jakieś dobre ćwiczenia na to do domu? Może hula-hop?

Gość Prawa
Panie piekne jestescie, a uda umiesnione sa swietne , nawet jezeli wam wydaje sie ze sa za grube to jest to nieprawda totalna!!! Akurat mam pojecie na ten temat dosc spore hehe

Gość Prawa
Aha i nie rezygnujcie z biegania/ rowera /jedzenia bialka jak to ktos sie wyzej wypowiedzial ( HA HA HA ) , na nogach macie tluszczyku troche po prostu taka prawda ;]

Gość ja tezzzzzzzzzzzzzzzzz
Ja tez mam za bardzo umiesnione nogi. Moglybyscie mi polecic jakies cwiczenia DVD rozciagajace, ktore pomoglyby wysmuklic uda? Bardzo Was prosze. Pozdrawiam

Gość ana banana
dziewczyny mam ten sam problem , tylko ze na silownie chodze dopiero 2 miesiace i moje miesnie ud (na ktore najprawdopodobniej zapracowalam sobie za czasow przedlicealnych i licealnych gdyz intensywnie trenowalam wtedy) odzyly jednak wciaz sa pokryte warstwa tluszczu i lydke tez mam wielka, i niby jak stana na palcach to widac miesnie ale nie jest to sexi umiesnienie , wygkladam bardziej jak baba co podnosi ciezary. a jak zaloze mini (nie wyjde w niej nigdzie ale tak czasami zeby zobaczyc czy cos sie zmienilo w moim wygladzie) mysle ze powiedzenia 'spodnica mini a nogi jak u swini'' wymysklono w oparciu o to jak wygladam. mam kolezanke ktora jest mojego wzrostu wazy 4 kg mniej ode mnie a wszyscy o niej mowia chudzielec, bo wyglada jakby wazyla z 12kg mniej niz ja, i gdzie tu sprawiedliwosc?

Gość c xsdfwersdf sxv
Znacie jakieś dobre ćwiczenia DVD rozciągające nogi?

Gość ja tezzzzzzzzzzzzzzzzz
up