Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pokaż swoje cycki

Pani Sesja

Polecane posty

Ehhh znowu nadchodzi wielkimi krokami ten najgorszy czas dla każdego studenta. Chociaż pozornie dzień coraz dłuższy, a słońce świeci nieszczęsne duszyczki drżą nad indeksami niczym w ataku febry. Bardziej przezorni wyciągają poczynione wcześniej zapasy kawy i papierosów-ale czy to wystarczy? Jak pokazuje doświadczenie niestety nie. Pani sesja odejdzie usatysfakcjonowana dopiero gdy odbierze swą ofiarę....zostawiając po sobie łzy, cierpienie i znak kosy w indeksie. Powodzenia bracia i siostry i do zobaczenia we wrześniu:D

Gość soulseeker
Wez przestan:O

Gość soulseeker
Ja tez...😭 Kurde, nie dozyje....:O

Gość sesjantka
do września !!!!!!!!!!!! niech sesja żyje !!!!!!!!!

Gość soulseeker
A ja udaje sie w objecia Morfusiaka. Jutro...nauka:O Dobranoc

eh....we wrzesniu juz nie jest tak cieplo, wiec jakos ta nauka latwiej przychodzi;) ja zaraz klade sie spac, jutro z rana kolokwium;/ juz sie zaczyna przedsesyjny zapierdziel...powodzenia wszystkim studentom:)

Gość sesjantka
DO WRZEŚNIA!!!!!!!!

Gość soulseeker
Cicho....nie wywoluj wilka z lasu

Gość sesjantka
dajcie siana.......we wrześniu jest lepiej zdawać, wszyscy wypoczęci, rozlużnieni

ludki wiem ja to wlasnie skonczylam przerabiac i jestem dumna pania mgr nie bojcie sier nie taki diabel straszny jak go maluja :) 3mam zawszystkich kciuki POWODZONKA :)!!!!!!!!!!!!!!!!

skoro trzesiecie portkami przed sesja to znaczy ze zbyt malo macie praktyki, zbyt malo egzaminow :classic_cool:

co Wasz juz wszystkich wymiotlo?? widze, ze uczycie sie pieknie po nocach hihihi

Gość hi hi hi...
no i jak tam sesjowicze?? Zyjecie jeszcze czy nie??? Ciekawi mnie jak sobie radzicie, co studiujecie i jaie macie sposoby na stres przedegzaminacyjny... Jutro mam kolejne starcie...

Gość cynamonowa
nie, siedzimy tu, ale sie nie przyznajemy....:P (również przed sobą)

Gość Radzio Majdan
uczyc sie, a nie siedziec na kafe!!!

Powiem wam, ze w okresie studiów tez zwasze mialam piertra przed sesja i nienawidzilam nieprzespanych nocy, perspektywy zakuwania w wolne weekendy itp. A teraz jakos mi teskno do tych czasów - do tego mega stresu na krótko przed wejsciem do sali egzaminacyjnej, który pózniej przeradzal sie w stres pozytywny kiedy bylo po wszystkim. Nie narzekajcie i myslcie pozytywnie. Studenckie lata to chyba te najpiekniejsze w zyciu.

Gość jatamanka
Ja naszczęście mam już za sobą i nie mam kampanii wrześniowej

No to ja Wam cos napisze. Mialam dzisiaj mega trudny egzamin z makroekonomii. Dzien na nauke, bo tak nam egzaminy poustawiali, wiec szans zadnych, no ale moj rok przezornie wzial pytania od poprzedniego rocznika, bo podobno sie powtarzaly. Wiec zakulam je i pelna nadziei poszlam. No i pytanie 1, pyt. 2 i tak do 6 a mi sie coraz smiesznie zaczyna robic :) Na zadne pytanie nie znalam odpowiedzi :) Ale plotki poszly, ze gosciu daje sciagac, no to nie zwazajac na nic przepisalam te 6 pytan od kolezanki. Cala aula spisywala. A jak gosciu w pewnym momencie wstal, to jeden wielki szum chowanych notatek przebiegl po sali :D A najfajniejsze jest to, ze facet i tak nie stawia dobrych ocen, bo...dopytuje!!! Tzn. ze jak sie dostanie 3- to spyta aby sie upewnic a problem ma ktos kto dostanie...5, bo takiemu probuje udowodnic, ze na pewno nie umie!!!! Masakra!!! W poniedzialek wyniki i...dopytywanie. A ja mimo, ze w indeksie nie mam zadnej 3, to teraz wrecz modle sie o pelne 3. Zeby mnie nie dopytywal...:(

Gość cynamonowa
a mi jeszcze 3 egzaminy zostałyyyy buuuu.... zmotywujcie mnie jakoś, bo póki co obsesyjnie myślę o jedzeniu.....:(:( ale masakra...

Ech a ja jesc nie moge :( Byle do poniedzialku i mam nadzieje, ze koniec. Jeszcze w srode ekonometria i \"dopytywanie\" z makro :(

hej....a ja sesje zaczynam od jutra;/ dzis mialam ostatnie kolo i jeszcze program musialam oddac, wiec jak tylko zjem obiadek to sie zabieram za nauke;./ dobrze, ze noc dluga....;( A jutrzejszy egzamin z elektrodynamiki

Gość cynamonowa
aaaa kolikoli, a co masz na obiad???? słuchajcie, to jest straszne, to jest jakaś obsesja, ja się chyba powinnam leczyć, właściwie to mam głęboko w d... te wszystkie koła i egzaminy, sesje jakieś, poprawki, kampanie wrześniowe, mam to naprawdę gdzieś i to mnie martwi... nawet się nie stresuję... tylko głodna jestem, cholera, no... :(