Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pokaż swoje cycki

Pani Sesja

Polecane posty

ja na obiadek wlasnie pieke rybke i gotuje warzywka- mieszanke wiosenna:D:D a pozniej juz tylko kawa, kawa , kawa:(

Ja sie sobie dziwie, bo to najgorsza sesja na studiach, a ja mam totalnie wszystko w d....ie!!!! Niby najgorszy egzamin mam za soba, ale jeszcze 2 przede mna i mam to gdzies!!!!!

Ech kochani ja dziś po trzecim egzaminie, jeszcze mi tylko jeden został. Ale za to taki, że tylko leżeć i kwiczeć, nie dość że materiału w cholerę, że trudny, to jeszcze pani doktor nienormalna :( Ale ja tam też nie przywykłam przejmowac się na zapas, co ma być to będzie :) 3mcie Się Studenci :D

ja jeszcze jeden w piątek i niech żyją wakacje :D głowa do góry damy radę:)

Gość cynamonowa
modliszka możemy sobie ręke podac...ja sie tylko cieszę, że zachowuję jakąś równowagę psychiczną, zamiast popadać w depresję i nerwicę naprzemian, albo nawet jednocześnie. wychodzę z założenia, że sesja trwa do września i jakoś się wszystko poukłada....

jeszcze trzy egzaminy....kolejna zapalniczka do wyrzucenia....kawy już nie piję-teraz wpieprzam ziarenka kawy jak orzeszki

Gość karolcia24
A ja koncze magisterke, a dowiedzialam sie wlasnie, ze Promotor i tak nie zdazy jej przeczytac i wyjezdza w lipcu i dopiero we wrzesniu obrona...ale dół

Ja juz po sesji. WAKACJE, tzn. kampania wrzesniowa z makro :|. Ale nic przynajmniej do sierpnia spokoj :) Powodzenia 🌻

Gość jeszcze jeden...
...i po sesji!!! I kilka dni nad jeziorem z przyjaciolmi i ukochanym!!!!:)