Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziefffcynkaaa

Napady irracjonalnego strachu

Polecane posty

Gość dziefffcynkaaa

Mam często cos tkiego, chyba jest to spowodowane tym,ze czesto kiedys ogladalam horrory, thrillery i czytałam takie książki:( Podam kilka przykładów - 1.panicznie boje sie sama wracac w nocy,serce mi mało nie wyjdzie gardłem,jesli na impreze nie idzie kolezanka, która mieszka niedaleko mnie i nie moge z nia wracac - to nie idę, utrudnia mi to życie:/ 2. kiedy leżę w łóżku w nocy to analizuje każdy dzwięk i chodze sprawdzac, bo wydaje mi sie ze ktos sie wlamuje 3. mam straszne sny z osobami z mojej rodziny, giną w strasznych okolicznościach:/ 4. kiedy byłam z kolezanka pod miastem na jej domku,to w nocy myslalam ze oszaleje,ze wszystkich stron slyszalam jakby ktos sie włamywal 5 . czesto kiedy ide przez miasto to wydaje mi sie ze zaraz ktos mnie napadnie a ja nic nie bede umiała zrobić... nie odczuwam takiego strachu non stop,ale jesli juz on wystapi to jest on paralizujący, aż sie sama go wstydze - jeszcze jeden przykład - noc, ognisko, troche znajomych,a ja sie boje ze gdzies poza linia, która oswietla ognisko ktoś stoi,jakis zabojca z nozem... kurcze,jak teraz to pisze to sie wydaje smieszne,ale nie da sie niczym w takim momencie przegonic tych mysli,psuja mi one zawsze zabawe..czy ktos ma coś takiego też, czy tylko ja jestem dziwna?:)

Gość blond girl
hmmmm po prostu postaraj sie o tym nie myslec. Jak Cie dopadnie takie cos to powiedz sobie ze nic złego sie nie stanie i ze znowu to tylko Twoja wyobraznia :) pozdrawiam

Gość dzieffcynka
no własnie nie ogladam, nie miałam okazji dawno obejrzeć zadnego..a wmawianie sobie nic nie daje,bo z drugiej strony jak sobie wmawiam to zaraz mysle ze ci,których ktos zamordowal tez moze sobie tak wmawiali,a ktos naprawde sie czail w ciemnościach...

Gość hellllll
to mogą być początki paranoi, idź do psychologa najlepiej

Gość wariatka 81
Mam dokładnie tak samo. Czytałam to tak jakbym sama napisała :-). Np. wczoraj po południu byłam u rodziców (15km) od mojego domu i przeczytałam na kafeterii taki bzdurny tekst o szczurach i zamordowanej dziewczynce. Wracałam do domu samochodem około 23 i przez całą drogę wypatrywałam króliczk i cały czas mialam wrażenie że na tylnym siedzieniu samochodu któś siedzi - zreszta zawsze jak jadę sama w nocy to mam takie uczucie. Też bardzo dużo horrorów oglądalam w dzieciństwie a jak rodzice nie widzieli to nie opuściłam żadnego odcinka 997 - zboczenie. Poza tym studiowałam prawo i napatrzyłam się na zdjęcia z faktycznych i\miejsc zbrodni i to wszystko chyba m,a wpływ na to jaka teraz jestem - Zwichnięta :-)