Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m jak monika

NA ZNISSZCZONE WŁOSKI !!! CZY TO ZNACIE ??

Polecane posty

Gość m jak monika
uupps stronka nie chce sie otworzy ale opisze ten kosmetyk : DLA WŁOSÓW BARDZO, BARDZO ZNISZCZONYCH, NIEZWYKLE SUCHYCH, ŁAMLIWYCH, MATOWYCH. Kuracja pszeniczna pozwala uratować włosy doprowadzone do bardzo złej kondycji poprzez zabiegi chemiczne. Odbudowuje ubytki w strukturze całego włosa, mocno regeneruje i wnika w trzon włosa wzmacniając go od środka, eliminuje łamliwość i efekt suchego "sianka" na głowie, zapobiega rozdwajaniu końcówek. Zawiera PANTHENOL oraz czynną witaminę F oraz E. TO BARDZO MOCNA KURACJA - POLECAM OSOBĄ O BARDZO ZNISZCZONYCH WŁOSACH, KTÓRE CHCĄ WRESZCIE MIEĆ ŁADNĄ FRYZURĘ Czas aplikacji po każdym myciu od 10-15minut.

Gość m jak monika
KURACJA INSIGHT HAIR-PROJEKT

Gość ---LOL---------
Probowalam odzywek roznych i tych i nizszej polki jak i tych drogich i w moim przypadku najlepiej dziala tradycyjna domowa - zoltko+oliwa z oliwek czyli majonez..oczywiscie stosuje tez inne kosmetyki...biosilk, biolage leave-in (ulatwiajacy rozczesywanie) oraz Wella do prostowania wlosow, ale jak juz wspomnialam najlepiej na moje wlosy wplywa maseczka majonezowa..

Gość m jak monika
tez zaczełam stosowc ta maseczke z zołtek i dzisiaj zrobiłam sobie dopiero drugi raz. A jak czesto robisz tą maseczke ??