Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sloneczko78

Mamy Polki we Wloszech

Polecane posty

Gość Sloneczko78

Mieszkam we Wloszech na stale od 4 lat, w okolicach Mediolanu. Mam 28 lat. Moj maz jest Wlochem, mamy 4-miesieczna coreczke. Pragne, aby moja malutka nauczyla sie jezyka polskiego , dlatego tez poszukuje mam Polek, ktore mieszkaja w okolicach i nie tylko i ktorym tez zalezy aby ich dzieci mowily w naszym jezyku. Niestety jestem tu sama, moi rodzice, przyjaciele zostali w Polsce i dlatego boje sie, ze nie dam sama rady nauczyc mojej malej jezyka. Moze nasze kruszynki moglyby sie bawic razem po polsku?odezwijcie sie!Wiem, ze jest tu duzo Polek, ale nie wiem jak je znalezc. Chetnie porozmawiam rowniez z Polkami - nie mamami, ktore tu mieszkaja! Pozdrawiam goraco!

Gość mamaiwona73
czesc! nie wiem,czy jeszcze zagladasz na forum,bo znalazlam Twoja wiadomosc dopiero teraz. Mieszkam w Mediolanie i mam synka 7 miesiecy,chetnie spotkalabym inne Mamy-Polki.Jesli aktualne,odpowiedz.

Gość elapl
hej mam nadzieje ze ktos to przeczyta mieszkam we wloszech i kompletnie nie wiem co robic. do kogo mam sie zwrocic zeby miec bezplatna opieke lekarza.. musi tu byc jakies centrum dla czlonkow unii albo co

Ja kiedys pracowalam we wloszech, w sumie to tam dowiedzialam sie ze bede miec Wojtusia:) W tej chwili nie mam przy sobie namiarow, ale jak chcesz moze jutro wysle Ci e-mail cos znajde. Gdzie pracujesz jesli mozna wiedziec i czy jestes na papierach tzn. legalnie. Podaj mi swoj mail