Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

owiedka21

Młode Mamusie - pierwsza Dzidzia w 2007r

Polecane posty

Czesc Dziewczyny :) postanowiłam ze zaloze nowy temat,bo na innym tego typu sie nie odnalazlam-tzn. tam Panie juz mialy dzieci,mężów i jednym słowem -kolejna Dzidzie 🌼 Mam nadzieje,że znajde Dziewczyny,które tak jak ja- dopiero przyzwyczajaja się do mysli,ze zostana Mamuniami :) porozmawiajmy sobie o wszystkim...o tym,ze nasza Dzidzia ma kilka milimettrów,o ich Tatusiach, o tym jak nam jest i jak będzie i chocby nawet o pogodzie :) o wszyyyyystkim :) pozdrawiam i gratuluje Mamcia z 2007 roku :)

Gość bettysue
hmmm i do tej pory jeszcze nikt tu nic nie napisal!!!?? dziwne.. no ja sie zglaszam jesli tam jeszcze jestes....;)

No to ja też się wpiszę bo faktycznie te już dłużej trwające tematy są bardzo rozbudowane :) No więc mam 21 lat i w marcu 2007 roku spodziewam się mojego pierwszego maleństwa :) Puki co dzidziuś rozwija się doskonale (opinia lekarza :) ). Jestem w 2 miesiącu ciąży a za jakieś półtora tygodnia zaczynam 3 miesiąc :) Troszkę męczą mnie mdłości ale wszystko jest do zniesienia :)

Gość bettysue
mam do Was takie pytanie: jak sie czujecie ze swiadomoscia nowej roli w zyciu i czy planowalyscie, czy tez nie do konca... tak jak ja... mnie to troche przeraza, czuje sie jeszcze nie gotowa, choc powinnam, bo taka znowu mloda to juz nie jestem....;)

Hej kobietki, ja ma termin na przełom stycznia/lutego 2007.... Dzidzia planowana (udało sie za pierwszym razem), choc nie bez lęku... Ale tez powiedziałam sobie, ze najmlodsza nie jestem, cos tam juz zrobiłam w zyciu, wyszalalam sie, wiec czas na dziecko... Na poczatku bałam się, były momenty, ze miałam watpliwosci, ale teraz juz sie ich pozbyłam... Jasne, ze zycie sie zmieni, ale w ostatecznym rozrachunku mysle ze na lepsze.... :-)

Gość bettysue
no wiec ja dopiero miesiac z kawalkiem po slubie!!! i planowalam za rok...do tego czasu chcialam jeszcze "pozyc", wszystko dokladnie zaplanowac, przygotowac sie psychicznie itp itd..ehh no ale co zrobic, chyba nalezy zaczac sie cieszyc, ze w takim rekordowym tempie wyszlo (hehe, naprawde, az zaczyna mnei to bawic - 2 tyg. po slubie, normalnie jak Bog przykazal!!!)

Gość 1 marca 2007
Witam. Jestem właśnie w 10tc a termin mam na 1 marca. Z niecierpliwościa czekam na drugie usg,na którym spodziewam sie zobaczyć coś więcej,gdyż na tym w 6tc widziałam tylko mała kropeczkę!!