Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pimkie

Najwieksze swinstwo jaki zrobil wam facet !!!

Polecane posty

Gość mnjha
Mój M też robił mi drobne świństewka, ale przy tym co wy przeżyłyście to pikuś.Chyba kupię mu kwiaty :-D Jedyne chamstwo jakie spotkało mnie ze strony faceta miało miejsce gdy skończyłam 18l. Zaczęłam się wtedy spotykać z gościem prawie 10 lat starszym.W zasadzie to nie wiem czemu-nawet mi się specjalnie nie podobał.Na naszym 3 czy 4 spotkaniu wybraliśmy się do klubu.Koleś dolewał mi wódki do piwa żebym się szybciej upiła.Nie kapnęłam się i bardzo szybko zaliczyłam zgon.Typ zaciągnął mnie w ustronne miejsce i chciał przelecieć.Nie udało mu się bo jeszcze trochę kontaktowałam i zaczęłam się bronić.Po tym urwałam z nim kontakt.Kilka dni później zjawił się u mnie z przeprosinami i.... nim zdążyłam cokolwiek powiedzieć zaczął ładować mi łapy pod bluzkę!Pogoniłam dziada definitywnie.po jakimś czasie dowiedziałam się że to "kolekcjoner dziewic".Panna interesowała go do czasu utraty z nim swego wianka.Ze mną mu nie poszło :-) Zaraz po nim poznałam swojego obecnego mężczyznę i to właśnie z nim przeżyłam swój pierwszy raz.Nie żałuję bo właśnie mija nam 10 rocznica związku ;-)

Gość gość
Opil mnie i wsadzil mi butelke z wina w pipke:-) to swinia

Gość gość
4 lata chodzenia i nie ma zaręczyn :( ciągle nie ma czasu :( nie jest towarzyski i jest domatorem :(

Gość gość
W porownaniu z niektorymi z Was to nic wielkiego, ale mnie zabolalo. Bylismy razem, robilam dla niego doslownie wszystko. Zalatwialam dokumenty z pracy, uczylam jezyka obcego, ukrywalam jego wyskoki, chodzilam po lekarzach bo z jakiegos powodu wolal to robic ze mna. A on sie zachwycal jaka jestem dla niego wspaniala. I ktoregos razu w jednym z tych wspanialych dni powiedzial mi ze szczerym usmiechem ze sie wiecej nie zobaczymy, nie kocha mnie i dla niego to nie byl zwiazek. Ot tak. :)

Gość gość
zrobil mi dziecko

Gość gość
zdradzil mnie

Gość gość
Zostawił dla żony.

Gość gość
dopowiedzenie: A po czasie sie dowiedzialam ze kiedy tak za mna latal i tak mi mowil jaka jestem cudowna i jak mu ze mna dobrze, to wysmiewal sie ze mnie z kolegami, opowiadal swojej bylej lasce ze chce ze mna zerwac ale nie wie jak. Na koniec nazwal mnie swoja pomylka

Gość gość
byl najwieksza pomylka

Gość gość
W 7 miesiacu ciazy mnie zepchnal ze schodow. A nastepnie zawiozl mnie do Kobierzyna i zrobil ze mnie wariatke za lapowki. Prawdziwa historia. Dlugo nade mna pracowal zeby mi wmowic ze jestem psycholem. Biegly sadowy i pracuje w Sadzie.

Gość gość
Odszedł po 3 latach wmawiajac mi że to wszystko moja wina a tak naprawdę poszedł chlac z nowym towarzystwem , zablokował mnie na fb wmawiajac że musi usunąć Facebooka , uderzył na odchodzę kiedy już przestałam być potrzebna (nie był to żaden pieknis ani alvaro ) wręcz przeciwnie był strasznie brzydki i ciapowaty

Gość gość
Rr

Gość gość
Wytarł penisa w firankę po stosunku.