Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda z milo

pomocy....nie wiem co robic?

Polecane posty

Gość magda z milo

moze to nie najlepsza droga na szukanie pomocy......ale o rade zawsze warto spytac. a wiec , moj chlopak dostal na penisie biale plamy.....ma ciemna karnacje wiec bardzo wyraznie je widac. przypuszczam, ze to moze miec zwiazek ze mna......otoz przed 3 miesiacami lekarz gin. stwierdzil u mnie bakterie w pochwie.....przepisal mi lekarstwa i bylo po problemie.....naturalnie zakazal wspolzycia przez tydzien....niestety raz wspolzylismy i to bez zabezpieczenia! Te plamy pojawily sie mniej wiecej 2-3 miesiace temu i powiekszaja sie! w piatek wybiera sie do lekarza...ale moze ktos tu z forum mial juz doczynienia z podobna choroba?

Gość magda z milo
dowiedzialam sie , ze to tkzw. klycznik czyli grzyb. atakuje napletek a potem zoladz. i juz zaczal mojemu chlopakowi odpadac . dobrze , ze moja matula ma mszyne do szycia to sie nie boje bo pojde poprosze matule to przyszyje memu misiaczkowi.

Gość magda z milo
troche to tandentne podszywaczu......kiedys bylo zdecydowanie lepiej.....brak inwencji tworczej czy to efekt dlugotrwalej pracy:)

Witaj Niestety sama masz zapalenie bakteryjne - na pewno lekarz Cię poinformował, że w przypadku współżycia zarazisz również swojego partnera seksualnego. I tak tez się stało. Twój partner powinien udać się do lekarza (dermatologa) i powiedzieć o swoim problemie. Lekarz przepisze mu maść - ewentualnie jakieś leki doustne, jeśli leczenie będzie tego wymagało. Przy grzybicy i tego typu chorobach leczyć muszą się oboje partnerzy, gdyż jeśli wyleczy się tylko jeden, to drugi ciągle będzie na nowo zarażał. Leczenie wtedy nie ma sensu. Nieleczona grzybica prowadzi do poważnych komplikacji. Pozdrawiam

Gość magda z milo
juz za pierwszym razem chcialam wziasc mojego faceta do lekarza......ale on uznal to za zbedne.......zastanawiam sie teraz czy jesli on sie ode mnie zarazil, to czy ja po wyleczeniu moge sie od niego zarazic....jesli on jest teraz chory? no nic , trzeba bedzie odwiedzic lekarza!

Gość magda z milo
jesli lekarz okaze sie przystojnym i nie starym facetem to na nim sprawdze czy juz moge bezpiecznie sie gzic bez zarazania .

Gość ja ja ja
pamietajcie, ze u faceta grzybica moze niestety przebiegac bezobjawowo, wiec zawsze jak partnerka ma problem i sie leczy, to profilaktycznie powinna tez poprosic lekarza o masc dla partnera, no i nie wspolzyc bez gumki w tym czasie....

No o tym właśnie pisałam - jeśli tylko jedno się leczy, to drugie będzie na nowo zarażało - leczenie wtedy nie ma sensu.

Gość iksińskaxxxxx
Jak tym można się zarazić,nie to żebym chciał to coś załapać:)ale wolę unikać więc wolę wiedzieć z kąd to się bierze.

Gość prezerwatywa ponoć nie chroni
przed grzybicą.

Gość magda z milo
nie sadze, zeby on mial grzybice.......moze to jakies bakterie.....ja jak bylam pierwszym razem u lekarza, to nie stwierdzono u mnie grzybicy.

hmm na grzybice polecaja masc clotrimazolum do kupienia w aptece ale ponac na 10% bakterii reaguje, mozna tez sprobowac masci tormentiol, dziala sciagajaco, albo polecaja tez masc szalwiowa, idzie ja kupic na allegro wpisac masc szalwiowa albo np szukaj uzytkownika ca-mils .